Ovako, trebam se vratit na 30.6. po neki file, pa sad ja bih samo uzeo taj file iz 30.6 i vratio se u sadasnjost bez promjena pa me zanima dali mogu???
btw instaliro sam no winse, imo sam 7 imam je i sad ali ni repair nego ponovno sam instaliro!
Ovako, trebam se vratit na 30.6. po neki file, pa sad ja bih samo uzeo taj file iz 30.6 i vratio se u sadasnjost bez promjena pa me zanima dali mogu???
btw instaliro sam no winse, imo sam 7 imam je i sad ali ni repair nego ponovno sam instaliro!
Radio sam system restore puno puta ali nikad nisam obraćao pažnju. Po mom mišljenju nisam 100% siguran oće li taj fajl bit spašen,kao što nisam siguran hoćeš li se moć vratit natrag "sadašnjost".
Jesi li pokušavao sa nekim recovery programom spasit taj fajl?
nisam, samo provjeravam dali se može vratit na sadasnje vrijeme kad uzmem file, probat cu guglat možda nes pronađem u descriptionu od tih recovery programa
Skinuo sam Data Recovery Wizard i sve filove nađe osim onog ******* kaj mi treba....
EDIT:
Skuzio sam, briem da je u trashu a ne tamo di sam ja gledo
Povedi računa o riječniku i bontonu. Hvala. Smuchac.
Zadnji uredio Smuchac : 05-07-2010 u 21:32
Za povrat datoteka po mom iskustvu Stellar NTFS&FAT data recovery najbolje radi. Ako si ponovo instalirao windowse onda ne možeš koristit System restore stariji od datuma instalacije windowsa. Svaka instalacija Windowsa radi svoj System restore od početka.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks