Predobro! Da barem tako nešto ponudi neki Austrijski operater kad idem na skijanje![]()
Evo i Tele2 je izdao neki prepaid paket za turiste:
http://www.tele2.hr/welcome_to_croatia.html
Ne da mi se prevoditi pa evo u orginalu na eng.
• Calls to all international landline networks for only 0,07 €/minute
• Calls to all international mobile networks for 0,28 €/minute
• Unlimited free SMS messages to international destinations
Prices are stated with VAT. Charging unit for calls is 60 seconds. Call set up fee is 0,035 €/call for all calls to international and national destinations.
Zadnji uredio 10aLEX : 05-07-2010 u 11:03
Predobro! Da barem tako nešto ponudi neki Austrijski operater kad idem na skijanje![]()
Da bar ;-)
Ali, čini mi se da telci ponovno počinju kopirati vip. jeste vidjeli njihovu tzv. vip international tarifu? ovo mi se čini kao loša kopija jer su im pozivi dva put skuplji, ali na sms-u su telci skinuli gaće samo mi nije jasno zašto nula ne vrijedi i u hrvatskoj već samo prema van. fakat čudno. evo i poredbe:
vip:
Destinacija
Cijena
Pozivi prema fiksnoj mreži u 16 stranih zemalja u Europi*
1 kn/min
Pozivi prema svim mrežama u Hrvatskoj (fiksne i mobilne)
1 kn/min
SMS prema svim mobilnim mrežama u Hrvatskoj te prema mobilnim mrežama 16 europskih zemalja koje su uključene u ovu tarifu*
1 kn/SMS
Podatkovni promet
1 kn/MB
Cijene su iskazane s PDV-om. Pozivi prema Vip sekretarici, odnosno preslušavanje poruka su besplatni. Obračunska jedinica za Vipme tarifu International je 60 sekundi. Obračunska jedinica za podatkovni promet je 1MB (jeste skužili ovo!!! jadni turisti na fejsiću). Naknada za uspostavu poziva iznosi 0,29kn.
*Zemlje koje su uključene u ovu promociju su: Slovenija, BiH, Srbija, Rusija, Švicarska, Austrija, Češka, Danska, Francuska, Njemačka, Mađarska, Italija, Nizozemska, Poljska, Slovačka i Velika Britanija. Vipnet ne snosi odgovornost ukoliko svi fiksni operateri u definiranim zemljama nisu uključeni u tarifu.
telci (samo na engleskom - ne znam hoće li ih zlovenci, srbi i bosanci razumjeti ;-)
Calls to all international fixed networks 0.07 €/min 0.50 HRK/min
Calls to all international mobile networks 0.28 €/min 2.00 HRK/min
International SMS (from Croatia)* 0.00 €/SMS 0.00 HRK/SMS
National calls (within Croatia) 0.19 €/min 1.35 HRK/min
SMS within Croatia 0.05 €/SMS 0.35 HRK/SMS
Data transfer** 0.07 €/100kb 0.50 HRK/100 kb
Billing unit for all calls is 60 seconds. Call set up fee is 0.035 €/call. Exchange rate used as a basis to calculate prices 1 € = 7.124 kn (zar je euro ovako potonuo?) Please check the list of available countries on here. Calls to Inmarsat zone are not allowed
*Tele2 is not held responsible in case users cannot use the service. Due to the SMS centre congestion during the summer, it is possible that SMS to some of the possible destinations will not be delivered (ovo im je drama napomena, šalji za nula kuna a hoće li biti isporučeno tko zna -)
**Prices refer to data transfer via Tele2 signal, whereas via T-Mobile signal the price is 0.28 €/100 kB. Charging unit for data transfer is 1 kB. (i ovdje imaju ovo glupo razlikovanje koje me je koštalo par stotina kuna. baš me zanima kako će to turist skužiti)
eto, to vam je to. nije zlato sve što sija
@amydliar
Cekaj ti hoces reci da je VIP jeftiniji od Tele2 u ovome (samo mi nemoj spominjato to kopiranje, pa i t-mobile je nedavno sa svojim AHA tarifama kopirao VIP).
Prvo trebas gledati da je strancima obicno vaznije da mogu zvati kucu po jeftinijoj cijeni (Tele2 0,50kn, VIP 1kn) a ne da mogu unutar Hr. pricati jeftino. I da ne spominjem da VIP ima samo 16 zemalja a Tele2 prema svim zemljama.
Zato je ova tarifa i namjenjena, ako hoce zvati unutar Hr. onda imaju ove standardne tarife.![]()
u nekim dijelovima vipovci jesu jeftiniji. ali svakako me s ovom ponudom nisu oduševili niti jedni niti drugi. telci daju bolji sms za strance neg za nas domaće. nije fer. a što se kopiranja tiče, u zadnje vrijeme mi se čini da svi kopiraju vip. ne zaboravimo da i s tomatom rade fes dobro. reklame su im fakat smješne. tu su telci svjetlosnim godinama iza koliko god se trudili s mafijašima. zar ne?
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Bookmarks