Bok,
Skupio sam puno lipa po 10,20.. lipa.. zanima me gdje ih mogu pretvoriti u kune?
U kakvoj i kojij banci mogu promjeniti lipe u kune?
Hvala
Bok,
Skupio sam puno lipa po 10,20.. lipa.. zanima me gdje ih mogu pretvoriti u kune?
U kakvoj i kojij banci mogu promjeniti lipe u kune?
Hvala
zzzzzZ
Mislim da mozes u FINI, ali ih trebas prebrojati i odvojiti..znaci posebno po 10 lipa, posebno po 20 lipa.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
thnx puno![]()
zzzzzZ
Zašto ne pitaš tetu u najbližem kiosku- meni je vrlo rado tako lipe promijenila u krupnije![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Banke obično imaju automate za brojanje kovanica tako da ih je moguće promijenit ako postoji dobra volja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma kakvi.. teta na kiosku mi nije htjela dati papirnatih 10kn.. za lipe po 50l.![]()
zzzzzZ
probaj kad ides iz Podravine na more (ako ides) to potrositi na cestarinu ili bilo gdje drugdje gdje kupujes. Novac moraju uzet. Na kraju krajeva iskazi im time bunt za "Njihovo"
" The grabbing hands grab all they can
All for themselves - after all"
dobar grah daleko se čuje
haha.. evo danas sam razmjenio u fini.. i dobio lijepih cca 150kn![]()
bez brige za cestarinu se uvijek nesto nadje![]()
zzzzzZ
Najlakse u nekoj prodavnici ili kiosku, njima uvijek treba sitnog novca, pa ce ti rado zamijeniti. Nema potrebe da hodas po bankama, agencijama i slicno. Pozdrav
....aaa - za sve one iz ZG a imaju nekakav racun otvoren u ZABA-i mogu u Paromlinskoj zamjeniti kovanice na njihovom uredjaju za kovanice - jedini uvijet je da kovanice nisu vlazne jer se onda ljepe jedna za drugu pa separator ne moze to izbrojiti...
Da stara je tema ali i ja sam star i senilan pa se pravim da ne vidim od kad je tema... :roll:
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks