da, to sam ja danas primijetio, prejadno :/ bas me zanima koliko je za prepaid...20?
Vidim da je Tele2 na Moj Tele2 smanjio broj mjesečnih besplatnih poruka sa 100 na 30 za pretplatnike!![]()
da, to sam ja danas primijetio, prejadno :/ bas me zanima koliko je za prepaid...20?
Ja vec 3 mjesec imam 100 sms-ova a prepaid sam!Jeste da su mi nesto spominjali da cu dobiti 50 besplatnih sms-ova kad registriram broj, ali sam mislio da je to samo prvi mjesec!
Koji lakrdijaši.
Na prepaidu je sad 10
Pa bolje da niš ni ne davaju onda, ...
Meni na prepaidu i dalje 30.
Prvi put u životu sam danas poslao jednu poruku sa tog portala i vidim da je 30 kao i prije :\
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
10 smsova mjesečno, rugaju nam se malo?
E sad, dali oni to smiju raditi? Jer to je mijenjanje nekakvih uvjeta pod kojim smo potpisati ugovor....ja sam potpisao ugovor na dvije godine sa takvim i takvim cijenama i takvim i takvim uslugama, a sad oni to ukinu
Naravno da smiju, ionako su ti smsovi samo bonus, mogu ih i potpuno ukinuti, mogu što god žele.
Ma ionako ne stižu skoro pa nikako ili kasne užasno puno...
ja imam 10 (prepaid), ionako koristim drugu stranicu za besplatne poruke pa mi je ovo nebitno.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ma ke glupost. kakve koristi imamo sta smo pretplatnici, nikakve?! do sad sam masovno koristio portal, zna bi potrosit svih 100 poruka mjesecno, i sad to ukidaju. ma ke stav prema korisnicima je to?
Registrirani sam prepaid korisnik i imam 30 smsova
D900i
Registriran si ako si uploadao sken osobne - tako meni rekoše. Također kažu da bi svi to trebali napraviti do nekog roka u 9. mj zbog onog zakona o obveznoj registraciji prepaid korisnika.
I ja sam poslao sken i upisao oib, ali nisam dobio nikakvu povratnu informaciju.. Općenito su taj moj.tele2 nekako traljavo napravili![]()
Povratne informacije u vezi registracije nema, toliko mogu potvrditi
Možete obaviti registraciju i u tele2 centru ako vam je usput..
Uzeo sam SMS paket 500. Na portalu Moj Tele2 mi slanje poruka naplaćuju 0,39 kn, a slanje poruka preko mobitela mi je besplatno (nema smisla!).
Bookmarks