Sony ericsson w995...meni se cini sasvim ok...
Imam priliku za mjesec dana uzet nešto novo u Njemačkoj ali neznam kaj.
Mob inače koristim najviše za glazbu, poruke, pozive, a nešto manje za slikanje i snimanje vide-a.
Za mob bi dao oko 300€ možda malo više. Trebao bi bit dimenzija nesto kao 5530, ne volim bas velike mobitele. U obzir dolaze samo SE i Nokia.
Sada koristim Nokiu 5530, jako sam zadovoljan s njom.
E sad dal da kupim neš novo ili da ostanem na 5530?
Sony ericsson w995...meni se cini sasvim ok...
Da, dobar mi je i W995 ali imam i W705 koji su skoro pa isti (W995 bolja kamera, nesto veci ekran...)
Navikao sam se na touch tako da bi uzeo nesto s ts-om.... kaj sam gledao svida mi se jedino X6, Satio i Vivaz
ali mislim da nisu bas oko 300€
iPhone 3G(s ako nades)
Vivaz je i jeftiniji od 300€ pa malo razmisli
Gledao sam i iPhone, dizajn mi je super i ostale specifikacije al neda mi se gnjavit s iTunesom.
Satio i X6 su mi dizajnom najbolji.....kod Satia me smata to kaj nema standardni prikljucak za slusalice, nego tek na onom kablu.
A dok su mi specifikacije kod Vivaza super, jedino mi nekako cudno izgleda.
Moja glas definitvno je za satio...ima bolji cpu, kameru, ima vise rama...ugl...puno je bolji
Nokia E72.....
E72 mi se ne svida zbok tipkovnice.
Gledao sam i Aino al mi smeta to kaj nema 3.5mm prikljucak za slusalice.
ono sto bi ti ja preporucio je da pogledas ove stranice: http://www.conrad-international.com/...HOP_AREA_38672
dosta cesto imaju akcije i mozes dobiti telefone poprilicno povoljno. dostavljaju wordwide, a za EU su jako povoljne cijene dostave. i da... kupi novi![]()
Bookmarks