Baš me zanima koliko će biti dovoljno glupih da dopuste pristup mobitelu nekom totalno nepoznatom. Vrlo vjerojatno jako puno.
Vip daljinska podrška starta 14. srpnja 2010. godine, a omogućit će Vipnetovom djelatniku službe za korisnike daljinski pristup korisnikovom mobitelu.
Nakon što se na korisnikov mobitel pošalje instalacijski file, Vipnetov djelatnik pristupa mobitelu daljinski preko interneta tako da cijelo sučelje mobitela vidi na svojem računalu te na taj način rješava problem koji korisnik prijavi (na primjer: potrebno je podesiti pristup internetu).
Za sada su podržani Windows Mobile uređaji od verzije 5, BlackBerry od verzije 4.2.2, Symbian Serije 60 (i za release 5 i za UIQ), te PC i MAC računala, a zanimljivo je da korisnik pri tome ne plaća prijenos podataka.
http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=3656
Baš me zanima koliko će biti dovoljno glupih da dopuste pristup mobitelu nekom totalno nepoznatom. Vrlo vjerojatno jako puno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Vidio sam kako to radi u Vipnetu. Sve što čovjek iz službe radi gledaš na mobitelu, tako da ti ne može ući u poruke, a da ti to ne vidiš.
I zgodno je što ne naplaćuju prijenos podataka pri tome
Bookmarks