ne vjerujem da će poćeti(ne raćunam na Z500i)sa EDGE-om u toj klasi
pa evo opet da izazovem malo Dr. Šunkicu...
Dolazi K300 - T630 u novom ruhu i bez BT... pravi entry level model! ako će slijediti seriju K imati će VGA kameru, MP3 i video zapise, GPRS (možda napokon dočekamo i EDGE) i 4-8 Mb memorije...
Slike uskoro, vrlo uskoro...![]()
ne vjerujem da će poćeti(ne raćunam na Z500i)sa EDGE-om u toj klasi
zašto ne, pa edge bi trebao biti normala u svakom telefonu ...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
je samo to kod nas baš i nebu zaživjelo...
pa već živina nokiama ide baš fino do 22 k skidanje... mmmmhhhh i s ovom mobile broadband tarifom... meni dosta...
ako nokia u svim uređajima S40 (od entry do pro) podržava EDGE ne vidim razloga zakaj SE ne bi... a kompletna platforma E100 na kojoj SE gradi zadnju generaciju telefona podržava EDGE već duže vremena tako da ne bi smjelo biti problema
Samo mi nije jasno jer, K500 i F500i već imaju gore navedeno, čak i više memorije.
pa imati će vjerojatno lošiji displej 128x128 i tak još neke sitnice... nisam rekao da će biti ISTI kao T630... samo sličan ;-)
wb i ja mislim da bi EDGE trebao biti normala ali pretpostavljam da će ga prvo metnuti u višu klasu
da li kristina ima veze sa K300
Uragan,
Aha... ali neću staviti sliku da HRCO opet jadan ne mora objašnjavat da su fejkane
... možda večeras ako će mi se dat
![]()
daj sliku odmah. može i sad.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo i live slike...
i naravno hvala Eldaru s Mobile-Review :bunny: koji je podjelio s nama slike
joj ružan mi je... ovu prvu sliku sam već vidio i odmah je odbacio kao fotomontažu, ali izgleda da nije...
wb,
ja da postam fotomontaže... uhh, zar i ti sine Brute, a mislio sam da mi samo HRCO zabija nož u leđa...![]()
![]()
i meni nije niš posebno, ali bolji je od T200, T230, T300 i ostalih u koju kategoriju spada
ma velim da je tak meni zgledala kad sam je na mobile-review-u prvi put vidio, pa sam je uzeo s rezervom, no sad kad vidim 'live' sliku...![]()
nist posebno. mislim da bih rade uzeo t630 nego ovog
i hevo konacno jedne bolje slike... naravno s MR je, a sutra ce objaviti i review
![]()
uuu dobar ekran... pikseli mi zgledaju malo ko na K700..
a evo i review-a s Mobile-Review ( www.mobile-review.com )...
http://www.mobile-review.com/review/...-k300-en.shtml
a sada nam samo preostaje čekati 5.1. i K300 i K900![]()
Bookmarks