zna netko??..
pozz...naime imam jedan problem....kad zapocnem instalaciju napišem cd key i kad bi trebala započet instalacija napiše mi da nemam direct x 9.0c da ga skinem s te i te strance....u dx diagu mi je ocitani direct x 10, instalirao sam najnoviji directX 9 i direct x sa instalacijskog cd-a međutim ništa...što je problem..ne kužim, čak sam i izbrisao tu desetku sve nanovo stavio i ništa...pls help![]()
![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
zna netko??..
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Skini directx izdanje nakon 9.0 c Ne znam jel se zvao october ili neki blizi mjesec.
lega probao sve...ama baš sve...sve maknuo najnovije stavio i neželi...neznam očito da je problem do igre jer sam prije sve normalno instalirao....tnxprobat ću s novom inst.
![]()
Na koji windows instaliraš ? Probaj s kopiranjem NFS dvd-a (ili CD-ova ako ti dolazi u 4 komada) na HDD i izbriši directx folder iz install foldera.Meni se isti problem znao na EA-ovim FIFA serijalima pojavljivati : prilikom instalacije izbacuje da nemam dirextx 9 (a uvijek mi je na PC-u zadnji DX9) i morao sam ga izbrisati na gore navedeni način.
instaliram na windows xp sp3 (full updateani s auto updateovima)....stavio ta 4 cd-a na hdd...ali nisam isprobao fintu sa brisanjem dX-a....tnq probat ću danas pa javim sutra ili prekosutra pošto mi ne radi internet....![]()
@Alienware - tnx puno radi ko zmaj....napokon i to rješio....hvala puno![]()
Bookmarks