Pričekaj update, hrpa aplikacija ne radi nakon prelaska na iOS4.
Nakon stavljana novog OS4 ne radi mi vise Panorama 3D prikaz na NAVIGONU. Probao sam deistalirati samo Panorama 3D dodatnu app pa opet ubaciti ali opet isto. Obican prikaz 2D i 3D rade normalno! Mozda netko zna rijesenje ! Zaboravio sam napomenuti da je app i dodatak orginal kupljena. Hvala!
Pričekaj update, hrpa aplikacija ne radi nakon prelaska na iOS4.
Imam dosta toga sto koristim,onda imam srece da imam problema samo sa ovom app! Hvala!!!
Ja imam kupljeni IGO, i odmah sutradan je izasao update, zapravo za sve kupljene app su izasli updatei, dok mi TVRaspored vise ne radi, sto sam cesto koristio... Nazalost....
Da sam imalo razmisljao ne bih se zurio sa 4.0, jer ne primjecujem da mobitel ista bolje radi, a od multitaskinga ja konkretno nemam nikakve koristi...
Ljudi kazu da je 4.0 brzi - nisam primijetio....
Kazu da dulje traje baterija - nisam primijetio...
A ponekad (rijetko) zna i zatrzati...
Po mom misljenju 4.0 = overkill...
I ja kažem,bolje da nisam žurio!!!
Imam 3G 16gb ios 4.0.1 Navigon 1.6.0 Panorama 3D radi odlično !!!
Oppo R7 user....
Princ
Nakon ios 4.0.1 problem sa Panorama 3D prikazom je riješen !
Nisam stigao javiti!
bok drustvo ,,,potrebna mi je pomoc ,,imam novi iphone 3gs 32 ,,malo sam se igrala s phonom i probala napravit upggrade preko i tunesa sa 3.1.3 na os 4 ,,,nakon upgradea na telefonu su mi se pojavila slova veca nego sam telefon ,,,skuzila sam da nesto ne stima i napravila reset , nakon toga imam samo hitne pozive a na i tunesy mi kaze da imam neodgovarajuci sim ,,,da li netko zna kako da popravim svog ljubimca
izvadi sim iz mobitela i probaj staviti drugi koji nema pin takav sam i ja imao problem..
Panorama View problem je zbog Cydia-e, Navigon 1.6+ je ispravio tu grešku
Bookmarks