Ova dva modela, gledam ih po funkcijama, cine mi se jednaki.
Dakle razlika je u kvaliteti izrade, izdržljivosti i drugim nijansama.
Molim mišljenja i preporuke.
Ova dva modela, gledam ih po funkcijama, cine mi se jednaki.
Dakle razlika je u kvaliteti izrade, izdržljivosti i drugim nijansama.
Molim mišljenja i preporuke.
Imao oba. Na c510 su ti plusevi nesto bolja kamera (iako ne ocekuj previse pogotovo u mraku), mogucnost integracije FBa na desktop (i dobivanja opcije slanja slika direktno na FB). W595 ima bolji ekran (toplije boje), osobno ugodniji za drzat i tipkat po njemu, napredniji walkman, nesto brzi soft itd... Neces pogrijesiti niti s jednim no dodaj nesto sitno love i potrazi c901 koji je bitno bolji od oba navedena...
Hvala, ako samo nije problem mozes li mi rec kakav je k850 naspram ovih?
Ako je ispravan onda je boljiNaime ja sam sa k850 imao samo probleme no ako usporedujemo savrseno ispravne c510 i w595 sa jednakim k850 onda je k850 bolji telefon. Opet napominjem da je c901 (po mojem misljenju) bolji i od k850...
Ako zelis ustediti nesto love pogledaj t700 u tele2 (cca 600kn, novi), unlock ti je free preko Omniusa, telefon je u odlicnom metaliziranom kucistu, a osim 0,2" manjeg ekrana je jednak kao
w595....
Hvala na prijedlogu, ali ovo radim neke zamjene tako da ne kupujem. Previše ljudi mi je već reklo da je k850 problematičan, pogotovo gad ga uzimam preko oglasnika, ne znam koliko je to pametno.
Čini mi se w595 najbolja opcija, samo da mi ga ne bude jebada unlockati preko ominusa.
okani se k850tke jer je vec stara i po oglasnicima se uglavnom ne vrte reprezentativni primjerci
w595 je solidan mob, nista manje i nista vise. kao sto rekoh u prvom postu neces pogrijesiti s njim ali opet ne ocekuj cuda.
otkljucavanje sa omniusom zahtjeva 5 minuta vremena, 3 klika mišem i to je to![]()
Bookmarks