traces..ziplogcat..zipEvo i prvi problemcic.
Instalirao sam sad ovu verziju 1.0, pokrenem, tap na tab "Karta", i... programcic se FC-a.
E sad, to sam instalirao preko alpha8 koju si mi jos davno bio poslao, jel mozda u tome problem? Da probam instalirat "na cisto"?
Ne budi lijen (za razliku od testiranja alphi, sorry zbog toga, ne nadjoh bas vremena), evo povukao sam logcat i traces.txt (u prilogu, sorry za ZIP-anje, forum trenutno ima problema sa uploadanjem TXT fajlova).
Nisam bas neki strucnjak, ali cini se da je stvarno problem u nekoj bazi, neka kolona fali ili tako nesto... Vjerojatno bi stvarno pomogao cisti install.
EDIT:
Evo sad sam probao za pocetak obrisati data folder od aplikacije - nije pomoglo, onda se aplikacija srusi vec pri pokretanju.
Onda sam probao deinstalirati i instalirati ponovo - to je eto pomoglo, pri pokretanju je napravio bazu i sve, i sad i karta radi.
Imam jednu primjedbu - aplikacija kao da ima previse pod-ekrana, ili barem ne barata njima bas optimalno.
Evo par primjera:
- Kad sam evo sad frisko pokrenuo aplikaciju, pitalo me za jezik, ja odabrao, i onda me postavio na prvi ekran/tab, "Pronađi rutu". Kad stisnem gumb Back, ocekivao bi da ce izaci iz aplikacije, ali ne, vratio me opet na odabir jezika. Jos jedan pritisak na Back, i tek onda sam vani.
- Otisao sam na "Vozni red", te odabrao bus 109, smjer Crnomerec - Dugave, te mi je prikazao raspored. Pritisak na Back me ocekivano vratio na popis buseva/tramvaja, no ponovni pritisak na Back me vratio opet na raspored za bus 109. I tako u krug... Po meni, bilo bi logicnije da vrati na prvi tab, "Pronađi rutu", ili bar da ostane na popisu busova/tramvaja.
- Nakon prethodnog "vrcenja u krug", na popisu tramvaja/buseva sam ipak rucno tapnuo na tab "Pronađi rutu". Pritisak na Back na tom ekranu bi po meni trebao izaci iz aplikacije, ali me (po meni prilicno nelogicno) vraca na odabir smjera za bus 109...

Bookmarks