Join Today
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 86

Threaded View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Trambus | Javni prijevoz za Android OS

*broušura dostupna klikom na sliku

Eto napokon složeno nakon 2 mjeseca svaki dan po ~8h uspio to privesti kraju (barem ajmo za reći 1.0 verziju ). najteži naravno počeci, di, gdje, što, kako ali kako je vrijeme odmicalo postajalo je sve lakše i lakše za učiniti nešto što se naumilo.

radi se o aplikaciji za javni prijevoz (trenutno ZG, iz očitih razloga [*najviše dostupnih informacija]) za Android OS 1.6 pa na više. Podržane su i 3 "glavne" rezolucije - 240x320 (QVGA), 320x480 (HVGA) i 480x800 (WVGA), uz naravno ostale uz mala "rastezanja".

trenutno je ubačeno 56 autobusnih/tramvajskih linija (tramvajske su sve ubačene) te 553 stanice. sad kada sam napravio ono osnovno što sam mislio malo ću nadograditi tu bazu pa nadam se povećati na oko ~80ak linija. Ako će biti publike koja će slati koordinate iz drugih gradova, možda i više također dostupan sloj (layer) za aplikaciju "Layar" pa škicnite i to malo.

sve ostale informacije potražite na "Trambus stranici" - http://www.svebee.com/trambus. ako vam se dopala ostavite komentar/rejting na marketu

sve prijedloge, kritike, pohvale i sl. na moj e-mail/PM ili ovdje na forum. također moram zahvaliti testerima koji su se odazvali na testiranje alpha/beta verzija programa, bez njih teško da bi to sve radilo kako treba

svebee

Slične teme

1. firefox za android
    By pajo2 in forum Android aplikacije
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 28-04-2010, 23:29
  2. Android 2.0, najava
    By HCSC in forum Android
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 14-11-2009, 21:43
  3. Android SDK
    By rospaya in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 21-08-2008, 10:33
  4. hrvatska - rusija 6.6 (prijevoz iz rijeka)
    By jolly_bravo in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 05-06-2007, 19:52

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove