Da, dobra stvar je theme install i bootscreen changer. testirao sam oboje i odlično je. Nisi naveo da su dodali više mogućnost kod clockanja. podizanje vsel-a i frekvencije.
Density setting nisam istestirao, iskreno - ne treba mi. ovo micanje nepotrebnih aplikacija je isto super stvarčica. got je izdao ovaj update samo da bi sagorio malo želju nestrpljivim fanovima, pošto je svima bacio bubu u uho da trenutno radi i testira testnu verziju službenog froyo-a za milestone. Zasad testiraju, vjerojatno će izaći još neka verzija kernela, pa je malo otežano popravljati neke greške, jer nemaju pristup cijelom romu zbog zaključanog bootloadera. Tako da sustavno riješavaju greške, čekaju novu verziju kernela koju su zaposlenici u motoroli doradili. Motorola je i sama dala javno testnu verziju froyo-a za milestone isključivo da bi jedan dio korisnika koristio taj novi kernel i prijavio eventualne bugove.
GOT je zasada najjači što se tiče open recoverya za milestone. Jedan i jedini minus je to što teme za milestone ne postoje. ja sam ih našao svega nekoliko. i svaka se instalira na drugačiji način. Što je skroz velika komplikacija. Po meni, to još nisu dobro izveli. Got je na dobrom putu. No iskreno, njegova monotona tema mi je već dosadila.

Odgovori uz citat
Bookmarks