Službeni odgovor glede updatea na 2.1:
http://twitter.com/#!/SonyEricssonHR...60773402480640Ovih dana javljamo točan termin dostupnosti za Hrvatsku.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da li je moguce staviti alfanumeričku tipkovnicu za pisanje sms-ova na x8, koju ima x10 mini????
Imaš ovakvu Smart keyboard pro
http://rapidshare.com/files/43408171....11.0-beta.rar
:)
Jesam, mob šljaka najnormalnije. Pozivi, EDGE, 3G...
Jedini bed je što se mob ponaša kao da si u roamingu - vidljiv znak R i obavezno uključen data roaming ako želiš surfati, što može biti problem ako se mob prebaci na pravi roaming, recimo s t-mobileom.
Zasad sve šljaka. Ako netko ne misli toliko surfati (imati upaljen net 24/7) onda je ova solucija ok. Ako se skitate po terenima koji su slabo pokriveni recimo tele2 signalom, postoji šansa da odete na t-mobile, ali to i sami znate...
edit: koristim neku Universal sim karticu, kupljena prije par godina. Jedino što na njoj piše je "Alpha X-SI 1".
edit2: ova http://www.alibaba.com/product-gs/23...showimage.html
http://cgi.ebay.co.uk/UNIVERSAL-SIM-...item3cb2a9de33
Zadnji uredio xlr : 30-11-2010 u 18:00
zvjezdica ok,a kak da istaliram to?raspakiram,prebacim na karticu i to je to,ili?ne kužim se baš u to...tnx
Da samo raspakiraš i metneš na karticu, pa odeš mobom do tog fajla sa nekim file managerom (ako ga nemaš skineš ga sa android marketa) i pokreneš instalaciju
Rootao sam X8, promijenio "ro.build.fingerprint=SEMC/E15i_XXXX-XXXX/sonyEricssonE15i/ i ro.semc.version.cust=XXXX-XXXX" na ruski, rebootao mob, priključio na usb i preko PC Companion mi kaže da imam najnoviji softver, SEUS mi stane tamo kod "učitavanja moba" (tamo gdje trebam prilkučit i držati tipku back (čekao sam preko 1 minute)), a preko ažuriranja softvera u opcijama moba kaže da je update dostupan i da mob priključim na komp. E sad, ja ne kužim u čemu je problem pa bih molio pomoć.
ODG. Android 167
Sinkronizirat nazad ih ne mozes, tako da sve kontakte ces morat brisat jedan po jedan...
Informacija za sve:
Zvanicno nadogradnja androida 2.1 za Xperia X8 trebalo bi stic do 50. tjedna.
Bok
Jel se zna kada ce biti dostupna crna verzija X8? Izgleda mi premocnoAl mislim da ce biti skuplja od ove bijele verzije,mozda ne bas puno ali sigurno ce biti skuplja...
I jos jedno pitanje. Da li je moguce staviti app2sd na ovaj mob(da se app instaliraju na mem. karticu a ne na memoriju telefona) i kako?
Hvala![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Nisi me shvatio.
Imam unutra Tele2 karticu i koristim sve Tele2 usluge preko Tele2 mreže - dovoljno dobro objašnjeno?
Fora je da mob cijelo vrijeme pokazuje R znak (roaming), ali NIJE u roamingu i to će možda nekome smetati. Ono što je škakljivo jest da MORAŠ imati aktiviranu opciju "enable data roaming" ako želiš surfati preko GPRS/EDGE/3G-a. Opet ponavljam, dokle god si u području Tele2 signala, sve ide preko Teleta. Problem je ako odeš van grada i mob ti se prikači na TMobile signal (gdje je još uvijek dozvoljen nacionalni roaming) onda će ti se i data tarifa posebno obračunavati. Vipovci tu recimo ne bi imali tih problema dok ne izađu iz države.
Ono sto xlr zeli reci je da je s tom karticom malo otezano skuziti kad si STVARNO u roamingu, pa treba pripaziti na to, buduci da za normalan rad kartice ne smijes disableati roaming pa biti miran.![]()
aha, ubiti jedina se probelm moze javiti kod surfanja kada se mobitel prebaci na neku drugu mrežu a ne svoju matičnu. Ja nesurfam preko mobilnih mreža, pa mi to i nece biti problem, a i ako budem surfo na VIP-u sam pa mi to nece biti problem kako si sam rakao, hvala na objasnjenju.
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
Pa ja vjerujem da se može dobit već i u crnoj boji, trebaš se raspitat kod poslodavca
I odgovor na tvoje drugo pitanje: Koliko ja znam za sada App2SD nema za x8, jer bi trebalo da bude uz updejt 2.2, koji će tek vrijemenom bit dostupan za korisnike x8
Ako sam u krivu, nek me netko ispravi![]()
Nadogradnja androida 2.1 vec moze da se napravi za X8cu. Moj frend je spojio sa racunalom i preko SEUS programa automatski je napravio nadogradnju.
Mobitel je brzi i sve novije aplikacije su vec dostupneDDDD
Dobre vjesti dobre XD
Da ima je već 2 dana, ali na žalost samo za ne brandirane mobitele![]()
@zvjezdica nadam se da ce ti uskoro stic nadogradnja!
Pitanje za one koji su uspjeli nadogradit android 2.1:
Koja vam je najbolja, najkorisnija promjena u odnosu na stari android?????
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks