Jel moze jedna pomoc, slucajno sam sinkronizirao sve prijatelje sa face-a u kontakte i sad neznam kako da ih maknem :/
da li se tim postupkom gubi garancija
ljudi imam x8 i kupio sam ju u bonbon punudi...ja sada ako zelim staviti 2.1 upgrade izgubiti cu garanciju???mob sam kupio prije 6 dana...
dali se moze nekako izvrsiti upgread a da ne izgubim garanciju??
i jos me zanima ako stavim 2.1 ocu li moci recimo kasnije vratiti na 1.6 ako mi zatreba garancija???
ako ga upgreadam jel mi je hrvatski jeziki ili???
Zadnji uredio hrvoje_zg : 27-11-2010 u 23:41
ako radiš upgrade pc companionom ili SEUS-om ne gubiš garanciju
ne može se vratiti 2.1@1.6
imati ćeš hr jezik
Mi6 Black
znaci bez straha od gubljenja garancije mogu staviti 2.1 android??
Ljudi,da li netko zna da li ova HTC_IME tipkovnica ima verziju sa hrvatskim dijakritičkim znakovima(č,ć...)?
:)
Ok, našla sam ja već to i instalirala v27 ali i dalje nemam hrvatske znakove a niti jedan jezik ponuđen (slavenski) nema naše znakove (osim ako mi je u tih 2000 postova nešto promaklo...)
:)
Pa jel ti je u postavkama hrvatski(language and keyboard)?
Jel itko cuo nesto o nadogradnji androida 2.1????
Kada bi trebalo da dodje u HR za Xperia X8-cu?
Malo sam "kopkao" po stranici sony ericssona i nasao sam nagradnu igru u kojoj mozete osvojit ovaj mobitel.
Evo postam link nagradna igra
@TataMata16: Ovaj Bonbon bi trebao ostati na hrvatskom ili ce ponuditi jezik prilikom prvog paljenja. Ali neznam, jos nikad nisam radio update...
Jedno je sigurno, hrvatski ces moci odabrati...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks