Ne znam što misliš pod defaulft jer svaki proizvođač ima svoj način "fine tune-a" androida za svoj mobitel. A ako te smetaju neke sitnice kao što je nemogućnost stavljanja više widgeta na jedan ekran, i za to postoji rješenje tj aplikacija poput npr. ADW.Launchera gdje sam definiraš kako će ti izgledati početni zaslon i meni. Ovdje imaš primjere kako to može izgledati...http://androidforums.com/sony-ericss...creens-x8.html
Hvala, da na to sam mislio.
BTW evo što kaže tele na update na 2.1
![]()
Neki korisnici ako sam ja dobro nacu vec su updejtovali android. Oni su to uradili preko kompijutera preko SEUS programa. Mislim da je to najjednostavnije da se tako uradi, a ko nece da priceka njegov operater ce napravit updejt u 49. tjednu.
Sto se baterije tice 3G i wifi najvise jedu, kada se isljuci 3G mnogo manje trosi bateriju. Kod baterije na mobitelima fora je da se stedi, isto kao i sa novcem XD
Dal netko mozda zna nesto vise o kvalitetu zvuka ovog mobitela?
ps. na facebooku na Sony Ericsson Croatia fun stranici sam vidio da ce biti i nagradna igra gdje se moze osvojit upravo Xperia X8.
Mene zanima da li bi ove slušalice mogle pasat na mob http://www.tomtop.com/media/catalog/...151937_3_3.jpg
Vidim da na mobu postoji proširenje ali ne znam da li je to baš to...
evo imam jedno pitanje
kupio sam se x8 i zadovoljan sam za sada..ali imam jedan problem....naime možda griješim ali kada zatvorim neku aplikaciju ponovo stisnem srednju tipku(dugo) i tamo je na popisu..kako zatvoriti tu aplikaciju ili je to zatvoreno :S :S
Odi na market i skini si neki "task manager". Sa njima mozes zaustavljati procese...
Inace moguce je da je ta aplikacija vec zatvorena, tamo pokazuje zadnje koristene aplikacije...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
budem skinuo task manager ali i ja mislim da je ugašena aplikacijačitam upute i piše da je to popis zadnje korištenih aplikacija...znači samo s skroz desnom tipkom izlazi....
Treba da se raspitaš kolike je debljine slušalice kje najviše odgovaraju x8-ici..ali evo ja sam našao sajt prekokog možeš naručit razne dodatke za x8 između ostalog i headset
http://www.pdaextreme.com/Sony-Erics...pid-12474.html
ljudi imam mali problem...evo ovako: skinuo sam si igru angry birds i igram negdje 5-10min i igra zasteka i ja izadem iz nje i udem ona ostane tamo di je zastekala...mobitel sam jucer kupio u bonbon punudi...i onda sam mislio da je to do te aplikacije pa sam je izbriso pa sam igro paper toss i opet se ponovi isto i tako u svakoj igri...ostalo sve radi normalno fejs , youtube i to...samo u igri uvjek zasteka pa sada nezz jer se to i vama dogada ili da ga nosim na servis a jucer ga kupio...![]()
Nemoj ga nositi na servis jer nije do mobitela. Ja imam isti problem,nekad radi duže, nekad zašteka, pa je moram gasiti. Malo sam istraživala na netu i drugi korisnici X8 i angry birdsa imaju isti problem, i vele da je to jer igrica nije napisana baš za SE mobitele, nego općenito pa zbog toga ima neke bugove...šteta za tako dobru igricu. Možda to srede u skorije vrijeme...
Raskopala sam nokijine slušalice i ove šugave koje sam dobila uz mob i isti je broj žičica sa istim oznakama na štampanoj ploči i voljela bi znati iz kog razloga to nije kompatibilno...
Zadnji uredio zvjezdica : 22-11-2010 u 14:30
pa možda drukčije kodove šalje kad stisneš gumbić, svaki proizvođač šiba po svom...
hmmmm...ali meni to radi i na paper tossu i na air hockey gl i na basketball shot...nezz kaj da radim moj frend ima x10 i sve mu normalno radi...
mozda da ga ponovno flasham...cuo sam da to pomaze...kako se flasha???
ako nista drugo daj mi onda neku igru bas za sony erisson pa da vidim oce li mi se to desiti...
Zadnji uredio hrvoje_zg : 22-11-2010 u 20:55
Baš danas u gradu gledam u centru x8 2100 kn...kao gotovinski 1995 kn...wtf!??? Pretjeruju definitivno... paketić od 1000 kn bonbon me privlači ali radije tih 1000 dam za x10 na pretplatu...
jer zna netko neki dobar task manager??
ovdje pogledaj
http://cafe.mobil.hr/threads/68947-A...amo-i-download
Mi6 Black
Jel se i vama ne pali alarm ako je mob zgašen???
Koja glupost, da to nisu mogli napraviti...a niš, morat ću šparati bateriju na način da me budi stari mob![]()
E to sa alarmom je baš glupost... jel barem alarm radi kada je zvuk utišan?
ODG. Sheep1501
Vec velik dio korisnika je učinio nadogradnju preko računala - SEUS programa.
Ostali koji čekaju automatski updejt - provjerite je li nadogradnja dostupna i za vaše uređaje, no prema najavi isporuka bi trebala započeti u tjednu 6. do 13. prosinca, iako je raniji datum za očekivat ...
Zadnji uredio SE_HELP : 24-11-2010 u 02:29
Moze malo vise info o updejtu preko seusa? Treba li skinuti nesto sa strane ili samo taj program?
edit: SEUS kaže da imam zadnji software. To je to?
Zadnji uredio xlr : 23-11-2010 u 13:34
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da se nadovežem... jel iko isprobao app2sd na 2.1 verziji?
@SE_HELP: Jesi ti siguran da ne mislis na SEUS pro? Ali kada i izadje nova verzija nece odmah doci do nasih krajeva (mislim na bonbon brandirane mobitele)...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Jel neko isprobao da li radi alarm kada je mob utišan? jer ako i to ne radi onda mi android nije baš u igri pošto mi bitno da me jutri budi a opet da ne gasim mob te da me ne smetaju sms-i...itd.
Bookmarks