Evo, nakon Hard reseta je uspijelo.... Mobitel je za te pare best buy definitivno...
Jesi dobro složio gmail account? Ako nisi to dobro složio onda ti ništa neće radit na mobitelu haha
Evo, nakon Hard reseta je uspijelo.... Mobitel je za te pare best buy definitivno...
dakle, sve u svemu, mobitel se isplati uzet? nema nikakvih problema sa dekodiranjem?!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Nemam pojma za kodiranje :S Nista na netu ne pise...
Kolko kosta unlock Sony Ericsson X8?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
danas mi je lik rekao 400 kn...?!
i da ce se moc kroz mjesec dana, da se jos nemre....
ja ga danas kupila, skroz je fora :-) jos nisam sve prekopala....
ak netko sazna za koje pare i di se moze dekodirat nek mi javi na inbox
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ima servisa raznih na internetu za otključavanje. Treba pogledat po stranim forumima kak se zove točno onaj servis poznati, ja sam zaboravio, a nemogu sada pronaći. Uglavnom oni prvi mogu otključat svaki SE i za X8 će cijena biti vjerojatno kao i za X10, 40$... Jeftinije i pouzdanije ne znam iskreno... I više manje svi servisi kod nas to rade, imaju paypal acc i prek njega uplate za dekodiranje![]()
Evo, nisam mogao odoljeti... Uglavnom kupio sam mobitel od bonbona i pogledao sto pise u service menu...
Za ulazak u service menu:Model info
Model:
E15i
--------
Software info
Phone Software Version
1236-9291——1.3.A.0.50
GENERIC - user
File System Version
WORLD-1-8_1.3.A.0.50
S1 Boot Version
1229-3593 R8A029
ETS Software Version
1236-2199_161
Customization Version
1244-2356_R4A
Memory card:
1241-9072_R4A
Content Version:
PA8
Type Number:
AAD-3880091-BV
--------
SIM lock
[x] Network 5
[ ] Network subset 5
[ ] Service provider 5
[ ] Corporate 5
[ ] SIM 0
Kada je zakljucan ekran pritisnite: "menu > natrag > natrag > menu > natrag > menu > menu > natrag"
Uglavnom, cini mi se da je brandiran (ovo plavo bi to trebalo oznacavati). Naravno zakljucan je sto se vidi iz SIM locka...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Jel ima smisla root na MC i šta se s time dobije (ovo mi je pri android a nije mi jasno to rootanje moba)
@helex,
Postoji poseban Android podforum, tamo je sve vec objasnjeno, ukljucujuci i sto se dobije rootanjem.
Tako da bolje pogledaj tamo.
Jel netko kupio X8? kakvi su dojmovi? Možda neka recenzijica?
Kakav je općenito? Kako leži u ruci? jel imaš osjećaj kao da je od jeftine plastike? jel škripav? Baterija? Brzina kod multitaskinga?
Pa oke je mobitel.
Za 1000 kn je definitivno best buy.
Taman meni sjedne u ruku (sad neznam kak da ti kazem jer imam "djecju" ruku pa zato).
Do sada nisam cuo da skripi, a pao mi je vec jednom sa cca 1 metar na pod (parket) i nije se nista rasklimalo niti udubilo.
Nije uopce tako plastican, a fora je kaj mozes mjenjat maskice
Pa par dana imam mobitel i nisam ti bas neko mjerilo za to prvenstveno jer mobitel koristim samo za SMSanje sa curom a za ostale stvari (surfanje i ostalo) je tu Desire.
Ali kolko sma primjetio za samo SMS i pozive izdrzi 2 dana. Inace imam naviku stavit mobitel navecer uvijek na punjenje, no budem sada petak-subota-nedelja napravio neki test.
Do multitaskinga jos nisam ni dosao xDD
Neznam, nisam imao Legend.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ajd vidi kako ide multitasking. Konkretno, provjeri mi slušanje muzike, surfanje netom (recimo facebook) messenger i sms-anje. Ako ti nije problem. Čisto da vidim koliko je dobar u tom segmentu. Imam namjeru uzet taj kao zamjenski uređaj, uz Milestone.
Slusanje je odlicno, dobijes dobre slusalice sa kontrolama ali ja vise preferiram moje Sennheisser slusalice.
I sama reprodukcija zvuka na zvucnicima je odlicna, usudio bi se reci, ista kao i na X10.
Surfanje je oke, evo sada sam piknuo onu dnevnu opciju ( je da je bezveze kaj sam sad aktivirao, al jbs 7 kn) i surfam i dosta brzo ucitava ove "m" i "i" stranice. (dakle prilagodene za mobitele) dok recimo nas forum treba dugo da ga otvori. (ovo govorim za data promet).
Smsanje je pomalo neprakticno (kao na X10 mini) , jedino kada stavis mobitel u horizontalu onda je ugodnije pisat. Sada bas trazim nesto poput Swype ili SlideIT za X8.
Poz
ako netko moze pomoci, kupio danas X8 pa me zanima da li se ovo moze rijesiti
1. kako otvoriti memorijsku karticu u mobitelu, nema nigjde upravljanje datotekama,
(htio sam instalirati navigaciju i kad sam preko usb kabela prebacio potrebne datoteke na memorijsku na mobitelu je jednostavno ne mogu naci da pokrenem instalaciju9
2. ne mogu se minjati zvukovi za poruke
@remoteT19,
Drugi put prvo malo potrazi - vec je jako puno puta receno da prvo trebas instalirati neki file manager. Potrazi na Marketu, ima ih prilicno.
Ovo za poruke ne znam.
Ljudi mislim si uzet ovaj mobitel, jedino što me koći je lg gt540 optimus, što vi kažete jeli x8 bolja?
Bookmarks