ako netko ima rjesenje neka salje
ni meni market,gmail i sve sto sa google ima veze ne radi.
ni hardreset nije pomogao
a rootat tel nemogu jer nemogu instalirati file explore preko marketa
katastrofa
brdo ljudi ima ovaj problem
na x8
Jesam odjavio sam se...
Kad probam na drugom mobitelu (Samsung Galaxy Mini) dodati moj gmail account sve radi kako treba...
Vjerojatno je u verziji androida...moja Xperia X10 mini je verzije 2.1-update 1.
Javio mi je kolega da ni njemu na X8 isto ne radi gmail.
Kompam po netu ali nema ništa pametnoga...
ako netko ima rjesenje neka salje
ni meni market,gmail i sve sto sa google ima veze ne radi.
ni hardreset nije pomogao
a rootat tel nemogu jer nemogu instalirati file explore preko marketa
katastrofa
brdo ljudi ima ovaj problem
na x8
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
ljudi kod mene je isti problem, prvo mi je zadnjih par dana bilo tak da nisam mogao instalirati aplikacije s matketa, ili updaitati neke stare i onda sam si mislio, resetirat ču mob mozda bude bolje i naravno sad su mi se sve aplikacije obrisale i sad se opce nemogu prijaviti na market ili bilo kaj drugo kaj se tice gmila...ja neznam kaj da radim a aplikacije su mi stvarno potrebne
Instaliraj ručno file explorer.
Ovdje ga u drugom postu imaš.
a zna mozda to kako instalirati skype i operu mini bez da idemo prek toga marketa koji nam naravno ne radi?
nađeš na guglu *apk.
probaj mobilism forum. ima gomila appova za skinit, prebaciš si na SD card, preko file explorera pokreneš to i instalira ti se.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
rjesenje problema marketa i googla je rootati mob i ubaciti custom rom
za to je potrebno:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1117100
i skinuti custom rom po zelji
e moj sonyericcsson na sta si spao
lagano sam razocaran
i ja sam danas rootao mob i sve radi normalno
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
Pozdrav!
Problem je sljedeci: ja sam skinuo navigaciu navigon ali kada me aplikacija pita da skine karte npr. cijele europe mi dođe error i pise mi da nemam dovoljno mijesta na mobitelu jer karte zauzimaju oko 1gb. Bi li se moglo te karte skinuti na sd karticu jer na njoj imam jos 4 gb slobodne memorije???!!?
Sam skini karte i ubaci
http://cafe.mobil.hr/threads/77439-N...65#post1036665
Sto samo da prebacim karte na sd karticu? Sto ce navigon onda naci te karte ili ih ja trebam staviti u neki poseban folder??![]()
navigon/data
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Imam problem sa Xperia X8 nikako ne mogu da primam poruke a mogu da šaljem.Bio sam u romingu par dana pa se nešto možda poremetilo zvao sam mtel korisnički servis i rekli su da se najvjerovatnije izbrisao neki kod i da ga trebam unjeti ali nikako ne mogu naći gdje treba taj kod unjeti ako neko zna nek javi.
u service menu trebaš uć vjerovatno, tamo imaš za upisat broj sms centra a mism da ima i tipka "refresh il tako nešto da sam povuče. ako ne povuče sam pitaj samo u SZK koji im je broj i upišeš ga. ili probaj izvuć sim i vratiti, trebao bi sam povuć.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1048016
SZK je služba za korisnike
. Open your dialler and dial: *#*#4636#*#*.
2. From the menus which appear, select Phone Information.
3. Scroll down to SMSC.
4. Enter the SMS centre number given by your provider in this box. - taj koji su ti dali -
5. Select Update.
Sad sam nazvao SZK jer ovaj kod nije valjao i rekli su mi da će oni to ujutru srediti.
Ali zvorkapic.os svedno hvala![]()
Ne znam gdje da ubacim pitanja koja imam, muž ima sony ericson E15i... Još je pod garancijom a stalno neki problemi... Ne može koristiti fb aplikaciju,vrti bez veze,nekakav error, prije je normalno radio,sad ne može ni na youtube, kao nema network connection.... Zakaj se zblesirao?
Jel rade ostale stranice?
Koja je verzija Androida u pitanju (Može se vidjeti pod Postavke -> O uređaju)
Jel se spaja preko WiFi-ja ili preko mobilnih podataka?
BTW model mobitela je dosta poznatiji pod nazivom Xperia X8![]()
E15i = Xperia X8, prema tome spada u ovu temu.
Morat ćeš malo detaljnije/konkretnije objasniti što se događa, npr. koju točno grešku javi i što je točno učinio da to javi.
Factory reset bi trebao pomoći ali time se gubi sve sa uređaja tj. sve se vraća na stanje kao kad ga je tek kupio...
Obzirom da ima garanciju može pokušati i s time, ali vjerojatno se ne isplati - ostat će bez telefona na barem par tjedana a oni tamo vjerojatno neće nešto puno napraviti, vjerojatno isto tako resetirati telefon te eventualno flashati zadnji firmware (što također može i sam).
Radi se o Androidu 2.1...Prije je koristio fb 1.9.6 a sada već neko vrijeme mu ne radi...samo vrti,vrti. Kada uđe u "o telef
onu" ne može upisati svoj broj a kod drugih to šljaka...sada koristi fb koji mu je na telefonu ali mu svako malo piše provjera certifikata,prihvati,odbij uglavnom ae stalno pali. Spaja se i preko wi fi-ja a i ima prometa uglavnom zbrka!!!
Bookmarks