Mislim da ima, jer svaki put kada prvo uštekam kabel u mob pa onda u PC, restarta se.
Obratno funkcionira normalno a i u uputstvima piše da se prvo šteka u PC a onda u mob.
Mislil sam da je problem u windowsima ali nije.
Mislim da ima, jer svaki put kada prvo uštekam kabel u mob pa onda u PC, restarta se.
Obratno funkcionira normalno a i u uputstvima piše da se prvo šteka u PC a onda u mob.
Mislil sam da je problem u windowsima ali nije.
Evo znaš zakaj ti se restarta? Ali ozbiljno... Zato jer imaš kojekakve aplikacije instalirane na mob koje nisu kompatibilne jedna sa drugom. Tj. dvije ili više njih želi u isto vrijeme pristupiti nekome hardverskome sklopu. U ovom slučaju je u pitanju usb kontroler koji prijavljuje spajanje na PC. U nekom drugom slučaju može biti kamera ili bilo što što zapravo ti ni ne vidiš, a događa se unutar samog mobitela.
Napravi hard reset, i probaj fino koristiti mob neko vrijeme bez toliko "bitnih" kompasa, metal detektora, FX kamera, bla bla, bla...., ako se i dalje događaju restartanja sama od sebe onda je hardverska greška i crta na servis.
Ako mob fino radi, instaliraj aplikaciju po aplikaciju. Dan za danom, ili čak neka bude vremensko razdoblje dulje. Pa ćeš vidjeti koja od aplikacija te ubija.
Edit: zaboravih reći da je ovo pod uvjetom da imaš stock rom. Ako je neki custom, moguće je da je samo neki bug.![]()
Tek sam kupio X8 pa me zanima ima li na Android marketu neka aplikacija koja i ubacivala animacije u SMS?
Naime, "stariji" modeli SE su imali svoje animacije koje si mogao ubacivati u poruke i u koliko je primatelj imao SE onda bi ih vidio.
ODG.,
Ne znam tocno na kakve animacije mislis, jer na primjer .gif animacije mozes poslat u poruci bez problema.
Ako pak mislis na neke smajlije ili na neke druge animacije, onda treba dobro pretresti market...
Bok
Ma emotikoni ali animirani vjerovatno. To i moj stari SE ima. Koliko znam, Android nativni SMS app (bar ovaj od SEa) nema. probaj handcent ili tako nešto
btw, stigao je update onaj novi
Može li neko navesti, ako je ovaj uređaj uzeo u t-mobile, da li se dobiju i slušalice i koje? Na t-mobile karakteristikama ne piše da se slušalice dobivaju...
u bonbon paketu ima sluški. vulgaris SE najobičnije
a što nisu one neke sa daljinskim upravljanjem?
Ne,neke šugave samo s mikrofonom. Smeće teško. Oriđiđi sa kontrolama su 250kn mislim...
:)
ako ti trebaju samo sluške bez mikrofona ima sonyevih do 100kn s tim kontrolama u merkatoru
(Odmah se ispricavam ako sam profulo podforum trazio sam i ovaj mi se cini najpogodniji.)
Izasla je nadogradnja za soft i kada odaberem da ga poreuzme javi ovo " Dostupan je novi softver. Prije preuzimanja iskljucite i ponovo ukljucite telefon jer nema dovoljno memorij."
To sam i napravio ali nista, na mobu imam 1.5Gb na kartici a na mobu 62Mb.
Dali neko zna u cem je problem. Pozz
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
probaj obrisati neke aplikacije jer si ga napunio pošteno
ako to ne uspije onda ovdje imaš flash tool + firmware
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=962014
Mi6 Black
kolika vam je brzina interneta na wi fi?
pa recimo kad provjeravam s kompjutera imam 6Mbps. Kad provjerim s mobitela dobijem jedva 1,5Mbps. jel to normalno? Mobitel praktički pored rutera stoji
edit: imam žešće fluktuacije i s kompjutera i s mobitela. kontam da je gužva na mreži, izmjerit ću sutra ujutro.
a jel bi trebao dobiti ful brzinu kao s kompjutera ili?
Zadnji uredio zvorkapic.os : 07-03-2011 u 23:50
Ne, ne bi. Mobitel je ipak mobitel.
zato i pitam šta dođe pod "normalno"
ma ovo naveče je užas probam sutra. sad mi je maks s PCja 12mb/s a s mobitela upola
EDIT:
eto na pcu mi je 16mbps a na mobitelu 5mbps. to uredu? ili bi s mobitela trebao dobiti više?
Zadnji uredio ravilov : 08-03-2011 u 14:54
ODG. Mglg
Mislim da ovo uopce nije problem i da je ova brzina wifija vrlo dobra. Mislim da je wifi prijemnik kod mobitela slabijeg kapaciteta ili je do samog operacionog sustava, ne znam tocno kako funkcionira, ali brzina od 5 - 6 mb/s zadovoljavajuca. Na primjer, ako se ovo moze poredit, postoje oni mobilni interneti koji hvataju signal i brina interneta je kod njih od 3.6 - 7.2 mb/s, tak da je ovo skroz dobro.
Bok
Imam navedeni mob s 2.1 androidom i nasao sam tutorial kako napraviti root pa da apps2sd mogu instalirati na tu verziju androida.
programcic se zove super one click i to pom nekom tutorialu radi.
napravim to sve, pise da mi je uredjaj rootan, medjutim, mislim da se nista nije dogodilo..
moze pomoc oko navedenog?
hvala
http://cafe.mobil.hr/threads/68142?p...l=1#post968477
Kao sto vidis, nije trebalo otvarati novu temu.![]()
Ima jednostavniji nacin roota i instalacije aps2SD:
http://cafe.mobil.hr/threads/71005-I...SD-Android-2.1
Link na tutorial: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919326
Isprobano na X8 i sve sljaka...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks