moja nije uopće![]()
hvala, prolista. i našao sam jedan bug na telefonu kad odem u postvake tamo na opće informacije pod "moj broj" piše sasvim drugi broj nego što je moj broj![]()
Ako koristiš bonbon, svima je tako...
:)
Jel treba čekat neki sms od SE za update ili mogu sam spojit aparat i napraviti update?
sam spoji i vidi dal ti nudi update
Mi6 Black
jel se mogu obrisati one igrice što se dobe sa njim i jel netko skužio kako radi izvješće za poruke? hvala
Ja sam stavio C1 firmware, tako da mogu neke igre izbrisati (Gold rush, Roller...), ali Pingvine i Tower bloxx nemogu...
Za potvrdu o isporuci odi u poruke, stisni menu (skroz lijevi gumb) i pritisni na "Postavke". stavi kvacicu na "Potvrda isporuke".
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
jel itko otkljucao bonbon-ov X8, ako je nek napise gdje i za koliko para, ako se ne smije objaviti na forumu molim na pm
ma bitno mi je da se moze otkljucati, jer za 1000 kn ga nitko ne nudi osim bonboncica, a ne mijenja mi se broj a ni mreza, ako je netko kupovao kod online i da mu je sve proslo ok molim nek napise sa koje stranice
bude ti kvačica na smsu ako je isporučeno![]()
Konačnooooo !!!
2.1 instaliran![]()
ODG. Mglg
Nadogradnja Andoroida 2.1 - X8- za sve koji su na mrezi Bonbon je dostupna preko SEUS-a i racunala i uopce ne trebaju cekat da mreza posalje bilo kakvi sms. Nadogradju Sony Ericsson je podjelio pa serijskim brojevima mobitela i sad su vec svi podrzani. Nadogradnja je sad dostupna za sve X8-ce.
Bok
ma skužio sammeanwhile skinio sam pc companion umjesto SEUSa, ali nisam još radio update, strpit ću se još malo =)
Jel ima tko "problema" sa wifi-jem? Naime, događa mi se unatoč tome što sam u postavkama wifija stavila da se nikada ne gasi, događa se da mi se ne učita stranica nego se pojavi internal connection problem i moram refreshat stranicu 3 puta da se pojavi. I ipak nestane ikonica na momente...probala sam sa nekim programima s marketa ali ništa ne pomaže. Vidim da ima ljudi sa tim prtoblemom...
Zar stvarno nitko ne cita sto drugi pisu?
@zvjezdica,
http://cafe.mobil.hr/threads/68142?p...l=1#post963094
(ova ista tema, stranica prije)
Vidla, pročitala, nema ništa konkretno, ovaj post čita sigurno više ljudi ...
dali neko zna zasto je za aplikacije 211Mb predvideno ???
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
Zato kaj su zli. To će se rootanjem moći srediti....
Vec postoji na XDA jedan naci za root i app2SD, ali ga nisam jos isprobao.
Ako se nekome igra neka isproba: link
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
E da, mene zanima da li je rootanje reverzibilno, tj ono ako se odlučim rootati i nedaj bože nekaj počne krepavat, da li se mogu vratiti na staro (tipa onaj glupi wallpaper od bonbona na početku paljenja moba)
Jako mi se sviđa ideja rootanja i instaliranja aplikacija na SD karticu...
Ako sam ja dobro shvatio, ako ne diras "build.prop" trebao bi ti raditi update bez problema, a s time i uklanjanje roota i svega ostalog...
Philip B. Crosby
Bookmarks