...ja sam ti expert za taj mob(t610 i t630)...kamera je ista i to potpuno...u ruci sam imao "otvoren" t610 i 630 i NEMA nikakve razlike...ustvari nikakike ni u hardweru...Izvorno postao macan
Gledaj!!! To što vi imate te loše T-610-tke pa se tu branite to vam ja nisam kriv hahahahahah![]()
Zadnji uredio whiteboy : 17-12-2004 u 18:18
BOLJE IZDAT CD NEGO PRIJATELJA!!!
a bas me zanima sta se uopce svadjate pa niste mala dijeca ak nemres ponest kritike daj odrasti..![]()
.vratimo se na temu...zanimala su misljena ljudi koji imaju taj mob a ne njehove prepirke...cuo sam da je razlika u ekranu primjetna a ak se ne varam bilo je u simpa magazinu podatka da t630 ima veci broj piksela (a samim time i ugodniju sliku...)..
Piksela je jednak broj na oba telefona (provjeri u sepcifikacijama). Ekran na T630 je bolji jer je TFT a ne STN. No to ti je već bilo rečeno i nije mi jasno zašto se opet vraćamo na to?Izvorno postao jdabic1
gledaj, da svima nama koji smo ti tu pokušali objasniti razliku olakšaš, zašto jednostavno sam ne uzmeš oba telefona u ruke pa ih izravno usporediš. ja sam ih testirao, te oba u isto vrijeme držao u ruci, napisao sam ti koje su razlike, a u mobilu broj 48 ti i detaljno pišu razlike, pa ako i dalje ne vjeruješ ovdje se nema šta više za reći.
Zatvaram temu jer je apsolvirana. Razlike su navedene.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks