nikakva skoro osim u boljem ekranu u t630
Kao sto naslov kaze koja je razlika izmedju tih modela..
Ima li razliek u kameri ekranu memoriji..
I drukcijoj prednjoj maski. I navodno ponesto u razlika softveru (u korist T630, naravno).
Detaljno o razliama ste mogli čitati u Mobilu broj 48 (koji i danas možete kupiti u redakciji Mobila), a ukratko razlike su sljedeće:
1. Zaslon na T630 je TFT, a na T610 STN
2. E sad ovo što ću tu napisat se odnosi na oriđiđi T630, jer vidio sam T630-ke (recimo od T-moible-a) koji imaju identičan izbornik kao T610:
Dakle, T630 ima ponešto izmjenjeno sučelje jer je u glavni podizbornik (onaj s ikonama) postavljena jedna ikona koja se zove My Friends, gdje se pamte najčešće kontaktirani frendovi, kojima direktno iz tog izbornika možete slati SMS, MMS, zvati ih i slično.. Praktično rješenje za brzu komunikaciju. Funkcija implemenira Instant Massage Service, što vam dođe nešto kao mobilni ICQ, odlična je, ali nepodržana od strane (naših) operatera.
3. Kamera ima mogućnost soft. povećanja slike na rezu 480 x 640.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo ja citao u nekom casopisu!!
- drugačiji položaj kamere
- povecana glasnoća u slušalici
- tft ekran
- tipkovnica
- neke manje softwerske promjene
I to je to!!!!!![]()
BOLJE IZDAT CD NEGO PRIJATELJA!!!
Eto ti sad došo i lupio. Pa bilo u jednom Mob časopisu ljepo ti napisao, zapravo bilo je u BUG-u na prdjelu za mob eto sad znaš![]()
tipkovnica se može mjenjati između ta dva moba samo ako se i folija ispod promijeni.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kaj ti znaš mijenjat maske????? ja čuo da je to kompliciran posaoIzvorno postao IggXy
![]()
To što je drugačiji položaj kamere ne znači da je različita kamera i ako nastaviš me ubijeđivat morat ću se prislit da to negdje drugdje na netu nađem pa da ti dokažem ali dobro možda si i tu u pravu neda mi se to tražit po netu!!!Izvorno postao IggXy
![]()
kamera je ista. točka
Gledaj!!! To što vi imate te loše T-610-tke pa se tu branite to vam ja nisam kriv hahahahahah![]()
Zadnji uredio whiteboy : 17-12-2004 u 18:18
a bas me zanima sta se uopce svadjate pa niste mala dijeca ak nemres ponest kritike daj odrasti..![]()
.vratimo se na temu...zanimala su misljena ljudi koji imaju taj mob a ne njehove prepirke...cuo sam da je razlika u ekranu primjetna a ak se ne varam bilo je u simpa magazinu podatka da t630 ima veci broj piksela (a samim time i ugodniju sliku...)..
Piksela je jednak broj na oba telefona (provjeri u sepcifikacijama). Ekran na T630 je bolji jer je TFT a ne STN. No to ti je već bilo rečeno i nije mi jasno zašto se opet vraćamo na to?Izvorno postao jdabic1
gledaj, da svima nama koji smo ti tu pokušali objasniti razliku olakšaš, zašto jednostavno sam ne uzmeš oba telefona u ruke pa ih izravno usporediš. ja sam ih testirao, te oba u isto vrijeme držao u ruci, napisao sam ti koje su razlike, a u mobilu broj 48 ti i detaljno pišu razlike, pa ako i dalje ne vjeruješ ovdje se nema šta više za reći.
Zatvaram temu jer je apsolvirana. Razlike su navedene.
Bookmarks