Trillian, na njemu icq, jahoo i msn.
msn mesenger
Trillian, na njemu icq, jahoo i msn.
meni je msn messenger full ok,icq mi nije nesto,al sve je to ok
Jučer sam skinuo trillian 3.0, puno je bolji u odnosu na starije verzije.
Msn mi je puno bolji, ali icq koristi više ljudi.
...to stoji samo mi je Trillian prenakrcan i prešaren (i ne može se spojiti preko proxy-a, AGHRFG!!!)...
Trenutno se niti jedan ne može usporesiti messenger sa Skypeom.
Skype ima mogućnost forwardiranja poziva, ostavljanja glasovnih poruka, zvanja na obične telefone i čak možete kupiti broj u Finskoj recimo i javljati se u Hrvatskoj.
Imate čak i službenu Hrvatsku stranicu sa telefonima na http://www.skype-info.com
I s najvećom tendencijom rasta Skype ima preko 200.000.000 downloada.
O uslugama koje sve Skype ima ne može se niti jedan messenger usporediti.
Imate i stranicu na kojoj možete naći više informacija na hrvastkom jeziku.
http://www.skype-info.com
Pozdravi
Messanger i voip nisu jedno te isto, sorry, ali skype se nemrem uspoređivati sa ozbiljnim messangerima ni pod razno...
BTW, ovo gore si mogao i u jedan post, baš i ne odobravamo više postova za redom, još si novi pa samo upozorenje...
BTW; ako imaš kakve veze sa gore navedenim site-om/firmom javi mi se na private...
Lol koje kontradiktorne izjave Killa .. ehehe.
ja koristim odkad za interet znam ICQ al su me nafukali da instaliram MSN ...
mane su u tom vragu sto nemres offlajn nista , mislim da nema history sto ej po meni isto veliki - , nadale searc users je izvedeno krajne glupo nemres samo tak dodat nekog , nego moras search by interest a i onda ga nemres dodat nego ga moras POZVAT da ti posalje mejl .. ma totalna glupost.
meni osobno ICQ nece poslat 1 od 100 poruka .. tak negdje je prosjek.istina,zna se dogodit..
koje? e jesi vidio kolko je stara tema i postovi?Izvorno postao Gruntovčan
![]()
trillian mi je bio zakon sve dok mi nije prestao radit no necu sad o tome. zato sad koristim msn i icq pojedinacno ali msn je dosta napredovao i svidja mi se, jest da ima neke nedostatke koji me ubijaju u pojam, npr ovo sto je grunt rekao - nemozes ostavit offline poruku...
ali graficko sucelje je urednije, sređenije i ljepse. bar meni
Zadnji uredio flOoKi : 09-11-2005 u 00:45
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
hehhe ... nego evo upravo nadog jos jedan po meni PRESUDAN nedostatak na MSNu .. pa jebote ta program ne podrzava ugradene menu-je u falovima odn nemres desni klik misa na neki fajl na kompu-send by msn-send to user...
koje sranje!!!
to je po meni veeelika prednost ICQa.
ful je tak sve olaksano..
da ne ulazim u detalje i govorim kak u msnu kad nest saljes recimo filmicewasnt me :d iz recimo foldera c/razno/nesto i posaljes to , kad ides opet na slanje fajla , on to nece zapamtit,taj zadnji folder , nego ce se uredno vratit na dektop .. mislim ono ..
grunt po meni je ta funkcija iz izbornika nepotrebna... znas zasto?
'drag 'n' drop'![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
tocno .. ok to ima suportao ajd dobro.
Bookmarks