Ja koristim msn i to zato kaj mi je kompa u austriji pa onda osim chatanja možemo i telefonirati, što s icq-om baš i nije radilo kak spada...
Ja koristim msn i to zato kaj mi je kompa u austriji pa onda osim chatanja možemo i telefonirati, što s icq-om baš i nije radilo kak spada...
Kakvu internet vezu vi imate? Dal je to išlo preko dial upa ili nečeg bržeg? Ja sam s frendom jednom probao taj voice messaging(na msn-u), al to je bilo izluđujuće, meni je njegov glas dolazio nakon 3-4 sekunde(ja imam adsl) a njemu je moje dolazilo isprekidano, 2 sekunde govora i 3 sekunde pauze i stalno tako(on ima 56k modem). Da li možda treba što podesit da bude optimalno za sporije veze?Izvorno postao gog
Imam ICQ, ali je tako prokleto spor, da ga mogu koristit maksimalno 15 minuta. A tek ono alt+S za slanje poruke... ka-ta-stro-fa! Imam yahoo!messenger već godinama i to mi je oduvijek bio IM broj jedan. Poruka - ENTER - gotovo. A i korištenje mikrofona zajedno sa webcamom je zadovoljavajuće. I bez obzira koliko ja skidao paralelno s neta, poruke odlaze i stižu instantno.
pa provjerite
On je na malo bržoj vezi, bržoj od adsl-a ali ju sharea sa drugim ljudima u domu. Ja sam na modemu, nekad radi zadovoljavajuće, a nekada je katastrofa, još gore nego tebi. Isto tako ovisi i koliko brzo se ja spojim na internet. BTW, u zadnje vrijeme za telefoniranje koristimo skype, odličan program, ali u najnovijoj verziji je jako žedan sistemskih resursa.Izvorno postao Gen Mo'Kai
adsl2adsl bi trebalo raditi odlično...
Bookmarks