Pozdrav ekipa!
Molim vas ako mi mozete pomoci!!
Ne mogu sinkronizirati mobitel sa kompom, uređaj kao da ne postoji. Krenuo sam staviti novi ROM i u bootloader modu mi uopce ne prepoznaje USB, vec ostaje na SERIAL. Znaci ne mogu ga flesati niti prebacivati fajlove i sve ostalo.
Problem je nastao od trenutka kada sam stavljao Energy ROM 23569 May 28, ali preko SD kartice. To sam radio prvi puta i mislim da vise necu nikada. Instalacija je prosla savrseno i ROM je radio super. Sve sam napravio kako pise na xda, ali poslije toga mobitel mi se ne moze sinkronizirat.
Prije flesanja preko SD kartice uvijek sam koristio hspl i SVE je radilo. Pisao sam i na xda forumu i oni su mi rekli da ne znaju u cemu bi bio problem, jer kao flesanje preko sd-a ne bi trebao biti uzrok. Ja stvarno ne znam, samo znam da mi od tada ne radi ActiveSync. Pokusao sam mob spojiti na drugi komp na kojemu nikada nije bio spojen Windows Mobile i ista stvar. Uopce ne prepoznaje mobitel.
Stvarno ne znam sta bi mogao biti uzrok i vec sam poprilicno isfrustriran svime.
Da li su se mogli izbrisati driveri ili se nesto promijenilo u registriu ne znam, ali stvarno bi volio da mi pokusate pomoci. (pa makar i da se nadjemo u zg ili nesto tako)

Odgovori uz citat

Bookmarks