Ima li tko iskustva o ovome?
http://www.phonedog.com/2010/06/24/r...tware-related/
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nadogradio sam Iphone 3gs sa 3.1.2. na 4.0 i nigdje ne vidim onu opciju za foldere. Imam i multitasking i zoom na kameri, ali nema foldera! Zna li netko nesto o tome?
Evo da skratim muke mnogima koji su zaglibili na iOS4 sa 3GS-om i jos imaju novi bootrom. Ja cu samo napraviti copy/paste sa jednog foruma gdje je to super objasnjeno, jer ja sam po njemu vratio svoj na 3.1.3 i napokon uzivam u Cydiji
Proces je vrlo jednostavan, sve što treba da uradite je da dodate adresu Saurikovog servera u hosts fajl vašeg sistema. To ce prevariti iTunes da misli da komunicira sa Appleom, a u stvari razgovara sa Cydia u toku restore procesa. To će omogućiti pristup potpisima snimljenim "on file" na Cydia. Jednostavnije rečeno, ovo oponaša Appleov potpisni server, ali koristeći "on file" rezultate, a ne slanjem zahteva Apple-u.
Kako editovati i snimiti Hosts fajl u Windowsu
* Otvorite Notepad sa administratorskim pravima klikom na Start, All Programs, Accessories, a zatim desni klik miša na Notepad i izaberite "Run as Administrator".
* Sada u Notepadu otvorite folder (C:/Windows / System32 / drivers / etc), otvorite fajl "hosts" i dodajte sledeću stavku na dnu fajla.
#74.208.10.249 gs.apple.com
127.0.0.1 gs.apple.com
Sada snimite fajl (File/Save). Ovim ste promenili server sa kojim iTunes komunicira sa Apple-ovog na Saurikov (jer je vaš ECID na tom serveru). Zatim udjite u start/run/cmd/ i kucajte ping gs.apple.com
i ako dobijete Pinging gs.apple.com.akadns.net [127.0.0.1] with 32 bytes of data onda ste uspeli a ako ne morate ponovo..........
1.e sada skinete TinyUmbrella-semaphore v4.00.22 - http://www.mediafire.com/umbrella
2.prikljucite svoj iphone 3G-3G[S]
3.Ukljucite advance opciju-stiklirajte
4.Ekucajte svoj ECID i odaberite na DEVICE/VERSION firmware na koji smanjujete ios4
5.Locatio - Cydia
6.Save my SHSH
7.Start TSS Server o onda minimizirajte nemojte gasiti !!!!
8.Otvorite iTunes 9.2 SHIFT+RESTORE pa selektujete cist 3.12/3.1.3 firmware
9.Zavrsice sa greskom 1015 i to je sasvim super idite na OK i ugasite iTunes
10.Ostavite iphone koji je u recovery modu prikljucen na racunar
11.Skinite QuickPwn - http://www.megaupload.com/?d=QE43UVNA
12.Idite na C:/Program files/Common files/Apple/Mobile Device Support
13.Zatim unutar foldera ''Mobile Device Support'' napravite folder ''bin'' i selektujete sve iz ''Mobile Device Support'' i CUT-ujete u folder ''bin'' zatim za minimizirajte
14.kliknite na QuickPwn i pisace vam da pritisnete home/sleep dugme dok se telefon ne resetuje nekih 10 sekundi zatim odmah pistite i kliknete ok
15.Sledece sto cete videti je da se vas Iphone upalio i stoji na slide for emergency
16.Podignite C:/Program files/Common files/Apple/Mobile Device Support/ i iz foldera bin vratite sve ponovo na staro i obrisite folder bin
17.Zatim odradite jailbreak pomoc u blackra1n ili Spirit i otkljucate sa ultrasn0w ili cime vec hocete i to je toooooooo !!!!!!!!! molim hvala
Bookmarks