= Citat = Izvorno postao truba13 Pregledaj post
Ja imam 3G 8GB. Jailbreak smatram pod obavezno a sad kaj se tiče iOS4 na mojem 3G nisam bio zadovoljan i napravio sam restore natrag na 3.1.3. Bilo da sam stavio original čisti iOS4 preko iTunes udatea, bilo da sam ga JB-ao uvijek je osjetno sporiji od 3.1.3 firmwarea. I sa isključenim multitaskingom 3G je prespor, a kad mu se dodaju multitasking, battery percentage i promijenjivi homescreen jos je nesto sporiji. Sve mi to bas i nije bio lijepi "users expirience" pa sam se fino vratio na 3.1.3 koji bez problema radi sa basebandom iz iOS4 5.13.04. I na njemu si stavim winterboard, temu koju hoću, multitasking iz cydije, postotak baterije i sms helper i imam sve ko i na iOS4 a k tome sve radi puno ljepse i fluidnije nego sa iOS4.
Eto, ak se neko sa 3G misli dal da updatea na iOS4 moja preporuka je NE.
Evo kratak video da otprilike malo vidite usporenost svega: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10216
Uspoređivao sam svoj mob sa videom i settingse mi otvori skoro odmah, kamera je za nijansu brza nego na 3.1.3. Jedino me zahebava scroolanje jer nekad zna malo zaštekat, ma vidjet cete da ce za tjedan dva izaci 4.0.1 (ili tako nest) i da ce taj "bug" sa brzinom biti ispravljen