Eto jos jedna super stvar na iOS 4.
Kada se 2 puta pritisne home button, slajdas ljevo i imas one kontrole za music player![]()
Eto jos jedna super stvar na iOS 4.
Kada se 2 puta pritisne home button, slajdas ljevo i imas one kontrole za music player![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dakle banana, upravo instalirao iOS 4.0 na 3GS (ne JB) i mislim da cu ga odmah vratiti nazad.... Sve slike u albumu su toliko lose da su negledljive....
Zar to nitko nije vidio do sada???
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Evo, ne trebas brisati slike, samo uncheck/ check foldere na compu u kojima su ti slike i nakon toga syncaj.... Sve ce biti OK...
Edit:
Samo da nadodam da nisam nista posebno odusevljen s 4.0... Izuzev sto mi se cini da brze izostrava slike kada ih otvara, dobra stvar je sms character count, multitasking me uopce ne odusevljava, mogli su to i bolje napraviti, npr., svaki put kada se izlazi iz aplikacije na home button, on tu aplikaciju sprema u multitasking ladicu, tako da se za kratko vrijeme ta ladica nakrca.... Mogli su staviti softversku tipku za izlaz iz aplikeacije ili npr. 1x home buton je izlaz, a 2x home button spremanje u multitasking ladicu...
Kao sto rekoh, za sada jos ne vidim nikakve prednosti iOS 4.0...
Zadnji uredio Baskervill : 22-06-2010 u 13:49
Bookmarks