Jel znas datum kada oficijalno dolazi iOS4 na trzist?
Tj. kada ga se moze skinuti?
Pas kosti. Evo skinuo sam GM, naravno, i onda tek vidio da treba iTunes 9.2
A jesu gamad, svaka im čast - iTunes 9.2 beta postoji, naravno, ali samo za Mac. Tak da ako i odem do frenda na Mac i stavim si iOs 4, opet nemam sync ni ništa sve dok se ne pojavi barem beta za Win.
Grrrrr....
Ajde please postajte ako/kad se pojavi iTunes 9.2 (beta ili ne) za Win. Thanx!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Jel znas datum kada oficijalno dolazi iOS4 na trzist?
Tj. kada ga se moze skinuti?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Vjerojatno zajedno sa iPhoneom.
Ako se ne varam, tako je i zadnji put bilo.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
21.6. ce se mocu napraviti update za iphone i ipod touch (besplatno)
iPhone 5s 16 GB
Steta samo kaj nece sve funkcije novog OS-a biti podrzane na 3G i iPod Touchu
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da, neće bit svega na 3G... Ali bit će barem dio.
a iPhone 4 bi se kod nas onda pojavio kad, u 7. mjesecu? Tak nešto? Baš me zanima cijena i popusti za potpisivanje na 2 godine...
prvi iPhone nikad nije ni došao kod nas...
Moram malo...
Ovaj novi iOS izbacuje iPhone 2G iz igre što mi je žao. Do sada je sve do jedan iPhone imao iste mogućnosti, osim onih koje su nemoguće zbog hardware-a
a cemu tolika zurba za os4
bas malo citam..je da su malo poradili na njemu, ALI nista novo niti posebno....sve to i jos puno vise vec postoji na jailbrakanom fonu...foldere imamo, bolji sms soft, multitasking koji radi daleko bolje od ovoga na os4....i jos puno toga
RoBee
Da, mislio sam na 1. iPhone koji je dosao kod nas u T-Mobile
Steta zbog tog 2G-a, al proslo je vec 3 god. od kad je on izasao i mislim da su ljudi, koji su se zaljubili u iPhone, presli na novije modele 3G/S..
Kada gledas ovako crno na bijelo i izgleda isto, no vidjet cemo kada dodje OS 4 kako ce to sve sljakat.
Zao mi je Jobsa sto ga sada cijeli svijet za*ebava zbog onog malog problema pri spajanju na internet...
Eto najcitanija tema na index.hr-u danas:
Jobs se blamirao: Novi iPhone se nije htio spojiti na internet
Index = smeće
Iako ga čitam.
Sviđaju mi se novosti, kao i to što će 3gs podržavati većinu mogućnosti. To + manja cijena...![]()
Jel se zna oce biti unlock za iOS 4.0,JB podrazumijevam pod normalno,ali ako nece biti unlocka rijesit cu se sigurno iphone-a
btw jako mi se sviđaju nove mogucnosti OS-a
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Navodno je već noćas, dakle u manje od 24 sata nakon što je pušten GM, isti i probijen (JB) na 3GS. Tako javljaju portali
A za prvi iPhone (mislim na "prvi koji je došao kod nas") je trebalo malo duže, da. No opet, pojavio se. A onda je došao drugi, odnosno 3GS, koji se pojavio "normalno", po nekakvom rasporedu koji je Apple objavio (ono tipa "u USA available od tog i tog datuma, u dodatnih 18 zemalja od tog i tog, a u ostatku svijeta do tad i tad"). Tak da očekujem da bi i 4 bio dostupan normalno, znači ne u prvom (USA) krugu nego vjerojatno u drugom (po najavi je "July" u igri). A i da je kasnije, meni osobno bi bilo drago da stigne do listopada![]()
Novi bi Iphone, koliko sam uspio pročitat, kod nas trebao stići u rujnu! Jer mi spadamo u ostatak svijeta! :-)
Novi iOS 4 je dostupan preko update-a![]()
iPhone 5s 16 GB
ultrasn0w za sve baseband-ove od 4.26.08 pa sve do zadnjeg koji je danas izasao je pusten u cydiju pod repozitorijem: repo666.ultrasn0w.comnavali narode
ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem
pa procitaj post iznad!!!molim
![]()
pa kuzim ja to ali da dodjem do Cydie trebam jb ali to nevidim nigdije za ovaj novi os4
još nema JB za iOS4, samo unlock je izasao da si ljudi koji su do sad imali iPhone 3G/3GS zaključan na basebandu 5.12.01 mogu staviti karticu koju žele.
evo detalja: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4253
Bookmarks