Imam i EDIT...pa ako moze pomoc...
aha...ti govoriš o RAMu
mah..da ti sad ne pišem naširoko, ne mora te brinuti taj RAM, sasvim je dovoljan za sve
nije ti se vjerojatno formirala još do kraja (ako je mob novi), nakon par dana će biti ok
tastatura je i meni koma, preporučam ti da skineš better keyboard koja je puno bolja
Imam i EDIT...pa ako moze pomoc...
Ako je to zadnja verzija onda definitivno odustajem od XT...Jer po meni je to dosta sporo ovako a mogu misliti kakav je bez updatea...
Ipak sam ocekivao nesto vise od nje...
Galaxy S je ipak korak ispred...
Nisam bas toliko napredan za rootati mob...
Nisam ocekivao da ce toliko trzaja imati...Bas mi je nekako prespor,nevjerojatno...
Cudno mi je da je takva razlika izmedju njega.Desirea i Galaxy S.Sve mi je bilo puno sporije,od obicnog scrollanja po meniu,otvaranja aplikacija do otvaranja web stranica.
Da mi je netko rekao da ce biti toliko sporiji,mislio bi da je lud....![]()
trzaji te zezaju. daj skini laucher pro. molim te. taj originalni launcher na eclairu je totalni promašaj.
što se tiče rootanja, on se odradi sa jednom aplikacijom. skineš, otvoriš, stisneš root i sačekaš. i to je to. ne znam koliko možeš biti nenapredan da to odradiš.![]()
i kakva je sad situacija sa XT720?
službeni Froyo još nije izašao, vjerojatno ni neće. vidim na XDA da nema puno custom ROM-ova, samo Dexterov a i taj ima bugova... ima ovdje zadovoljnih korisnika?
gledam da promijenim Hero a neće mi se davati velike pare. nekako mi taj XT720 ima sve što bih htio da ima: veći ekran, FM, dobru kameru, HDMI itd. ali, je li ga vrijeme pregazilo ili se još uvijek drži?
još uvijek stojiš pri tome?![]()
ja ga imam već duže vrijeme, imao sam dosta prilika da ga mijenjam, al eto..nisam
mob je i dalje dobar, postoji taj dexterov froyo, ali bugova nema (jedino je onemogućeno mijenjanje glasnoće FM radia), bez problema se može digutni na 1 GHz i stvarno nije spor
btw na xt se mogu staviti custom kerneli (fastboot metodom), al nisam u zadnje vrijeme pratio razvoj događaja na XDA
Bok, zanima me kako radi HDMI otuput i koje su funkcije kad je mob spojen na njega?
radi odlično
po defaultu možeš pregledavati samo slike i filmove (iz galerije), al na xda postoji neki hack koji omogućuje puni mirroring
tu ti je ukratko prikazano:
http://www.youtube.com/watch?v=89L2hX3s36Q
Bookmarks