ja se nadam da će u 2.2 updateu staviti blur na njega...
jer stvari u launcheru su dosta slične, neznam dal si skužio al se neki wideti mogu resizeati kao kod blura (alarm, note)
Sada više nema mogućnosti odabira broja početnih ekrana, nego ih ima 4.
Sviđa mi se što se Home tipki može dodijeliti neka funkcija - pokreće se dužim pritiskom na Home tipku.
I bolje mi je rješenje što je soft tipka Back sada desnije postavljena, a ne skroz lijevo, kao na Milestoneu. Nije baš dobro rješenje kad je na lijevoj strani. Barem meni.
Kad se stavi XT720 pored Milestonea, ekran ima barem 30% više svjetline. Dobro za gledanje na suncu.
ja se nadam da će u 2.2 updateu staviti blur na njega...
jer stvari u launcheru su dosta slične, neznam dal si skužio al se neki wideti mogu resizeati kao kod blura (alarm, note)
Da, Blur bi bio dobra stvar.
Nisam to skužio sa resizeanjem
Mislim da ču se u dogledno vrijeme vratiti na Motorolu. Ovi android mobiteli su im pun pogodak.
Jel stavio netko možda ovaj firmware update koji clocka procesor na 720MHz? Kakva je brzina sada uređaja?
Kako funkcionira manual focus?
Je li dobro kao što zvuči?
Tražim, ali izgleda da za Milestone (Droid) nema načina da se ubaci...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
vjerojatno misliš na onu opciju drag to focus, dakle da odvučeš onaj focus kvadratić gdje želiš da se mob fokusira?
ako da...to ja stvarno rijetko koristim, a i neznam di bi imalo neke primjene, osim recimo u nekim "umjetničkim" kompozicijama...tako da ne gubiš previše što nemaš tu opciju![]()
To je touch to focus?
Čitao sam da XT720 ima manual focus- pa sam mislio da je to kao na poštenoj kameri (okretanjem objektiva). Da tipkama za regulaciju glasnoće ili kontrolama na ekranu postepeno namještaš fokus (od bližeg do daljeg i obrnuto).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Znam što je multifocus, moj post je bio pitanje na pajin.
Zaboravio sam citirati![]()
Ekipa,moze jedna pomoc,dvoumim se dali uzeti XT ili ne.Dobio sam ga na koristenje dan dva pa da se odlucim...
Izrada mu je izvanredna,onako prava muska,vojna,besprijekorna...
Ali snimanje u HD-u je po mojem iskustvu katastrofa,usporedjujuci ga sa HD-om od Galaxy S...
Definitivno drugi svijet...I slike mi nisu ispale osobito lijepe dodju mi ponekad dosta zrnate...
Mob sam koristio bez ikakve nadogradnje,pa i proc nije na 720 vjerojatno...
Trazim pomoc ako netko zna dali se sa nekom nadogradnjom to rijesilo definitivno i da je sad HD isti kao na Samsungu.Zanima me i stanje interne memorije jer prilikom slikanja ispucao sam nekih 10ak slika i mob me upozorio da je memorija puna...
Nakon sto sam ga vratio na tvornicke postavke,izbrisao sve programe itd,pokazao mi je 63 mb slobodne memorije...
I kakvo je stanje baterije...
Hvala...
HD video je sad dosta dobar nakon zadnjeg updatea, i proc se poveća na 720 pa je i više smooth rad s mobom
ovo sa slikama ne kužim, sve fotke ti sprema na SD karticu, dakle nema veze sa internom memorijom...a kvaliteta slika sigurno nije vrhunska, al je za mobitele dosta dobra - prema odličnoj
a da i baterija je prosječna, dan i pol se da izvući sa internetom, preko 2, 2 i pol bez internet konekcije (bar 3G)
eto, ako imaš još pitanja, pucaj
Zadnji uredio pajo2 : 25-11-2010 u 19:49
Jel mi mozes reci koja je verzija firma ova najnovija jer sad sam isprobao updateati ali mi nista ne pronalazi
Mislim da je snimanje dosta ispod Galaxya a slikanje je ok ali N
86 je imao definitivno bolje...
Jel rizicno ga overclockati I dali je to uopce potrebno ako ga se podigne na 720?
Hvala....
Zadnji uredio Juventino85 : 25-11-2010 u 21:29
Ako ti je bitan Froyo, nemoj ga uzimat, jer je velika mogućnosti da neće dobiti update.
sve verzije su ti STR_U2_01.1E.0
taj je flash najnoviji
u slučaju da ti ne nalazi OTA, skini motorola update tool pa probaj preko njega
a snimanje će ti biti lošije od galaxya, čini mi se da on snima do 30fps, a XT ima max 24, tako da je razlika primjetna
tu ti je neki sample:
http://www.youtube.com/watch?v=wRIA0wFpIA8
nije ga uopće rizično OC-ti, do 950MHz ti radi na stock naponu (dakle potrošnja je zanemarivo veća), a iznad 1GHz moraš isto tako i malo podignuti napon, al svejedno ne cucla bateriju ni 5% više u odnosu na tvorničke postavke...
na 720 MHz je meni radio ok i nisam skužio da imalo lagga, al kad sam se išao igrati i podigao na 950, doslovno je sve letilo, tako da ima razlike, al ono..i tvornička brzina je sasvim ok
nemoj bez veze plašiti ljude
europska i kanadska verzija neće dobiti update
korejski motoroi dobija do kraja ove godine (kad i običan milestone), a u prvom kvartalu ga dobija azijska verzija, tako da će se moći flashati taj soft
ne plašim niti je bezveze.
službeno nigdje ne stoji da će u prvom kvartalu azijska verzija dobiti upgrade.
https://supportforums.motorola.com/c...ftwareupgrades
al stoji da korejska dobiva...
slična stvar je sa američkim/europskim cliqom
Ostaje pitanje; Odgovaraju li flashevi u potpunosti? I hoće li biti mogućnost flashanja iako nije namjenjen za taj kontinent?
A kakvo je rjesenje sa tim problemom oko memorije jer mi nakon ciscenja sa taskom pokazuje 61 mb slobodne memorije a nista nije instalirano???
I nekako mi se baterija prebrzo prazni,sinoc je bila na 70 posto,sat vremena surfao na 3G i nekih 30ak slika i mob se ugasio...
Jednu kritiku dobiva tipkovnica,iznimno neprecizna,bar meni a nemam "cevape"..mozda zato jer sam do jucer bio na e72...
EDIT:moja verzija je STR_U2_02.1E.0
Pokusao sam preko Toolsa ali ne pronalazi mi nova azuriranja...Nikad nisam imao srece oko toga,
oduvijek problemi oko azuriranja a mislim da bi mi to bio glavni faktor pri odabiru,ako mi taj update
donese nesto sto ocekujem jer ovako mi se nije bas pokazao...
Jel ima netko kakav prijedlog?
Zadnji uredio Juventino85 : 26-11-2010 u 15:46
Bookmarks