jeeee..a koliko ce to kostati...i koja je stvarno brzina prenosa podataka?
Pa izgleda od 01. 01.![]()
jeeee..a koliko ce to kostati...i koja je stvarno brzina prenosa podataka?
mpx200, V360, SE K610i
Idem ja to provjeriti...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kao što rekoh GPRS on the air i za Simpu...
Uz sve to od 01. do 31. ovog mjeseca mukte je GPRS, WAP i naravno MMS za sve Cronet korisnike (Simpa i pretplata)...
A cijena GPRS kod Simpe će biti kao freesurf kod pretplate tj. 11,98 + PeDeVej sve zajedno 14,62 na 100 kB (obračunska jedinica 10 kb)...![]()
Eh, mali ispravak...
WAP je besplatan jedino preko GPRS-a...
Eto toliko...![]()
e ja onda moram tebe ispravit:više nema croneta i simpe,sad je samo HT Mobile.da se zna.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
sad ja nista ne znam!!!!......
ofo je moj zakljucak...ako koristim wap preko GPRS-a..onda je besplatan..ili mi ga naplate ta 100kb tih 15 kuna?...
hmm...to je skupo jelda?...
kako vise nema simpe?...to se sad smatra kao HT mobile prepaid usluga?
mpx200, V360, SE K610i
...pa onda ja gik-a ispravljam; HTcronet i HTsimpa i dalje postoje samo se "nova" tvrtka ne odaziva na Hrvatski Telekom tj. HT MK d.o.o. po novom ( HT Mobilne Telekomunikacije d.o.o.) več je brand name novoosnovane tvrtke HTmobile...
Što se tiče WAP-a preko GPRS-a on je od 01. do 31. ovog mjeseca besplatan a u narednim vremenima će se naplačivati...
Ostajte mi zdravo!!!![]()
Cijena im je užasna , bolja je DATA pretplata.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma fučkaj cijenu. Za aktivaciju im treba tri godine.
Stvarno su nesposobni
dobar grah daleko se čuje
pa sad im i odgovara bit nesposoban kad treba ljudima uključit nekaj kaj je besplatno... zašto bi se nešto što je besplatno mjesec dana toliko dugo moglo i koristiti!?!... budu uključili tam kad se otrijezne od blagdanskih pijanki... krajem siječnja![]()
Imaš prav , rekli su mi u slijedeća 24 sata , a prošlo je već 36.Poslao: KaKaV NeReD
ma fučkaj cijenu. Za aktivaciju im treba tri godine.
Stvarno su nesposobni
Stvarno su broj 1 , vjerojatno to radi neki Grunf.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a šta ja moram nešto i aktivirati ili mogu već koristiti na pretplati?
kako da znam ako koristim wap preko GPRS-a ili nečega drugoga?
pa u wap postavkama pogledaš šta ti je izabrano.il je gprs il je gsm.
ma hvala, ali i sam sam to skužio, vidiš šta se događa kad nešto niti ne probaš, a daviš druge da ti pomognu...
svejedno hvala
dakle ja kada ću umirat zvati ču ove iz HTja da odu po smrt. ako budu brzi ko za aktivaciju GPRS-a poživjet ću još stotinjak godina.
dobra!imam pitanjce:moj frend ima r600 i sad bi malo iskoristio taj gprs i surfo al neš mu ne šljaka.postavke su iste ko za wap samo je način pristupa drukčiji,jel tako?(ne ide preko gsma nego gprsa).postavke za wap sam mu poslao na mob sa SE stranica.
a jel su mu aktivirali uopće GPRS
a sve možeš lijepo skinuti na
http://www.ht.hr/mobilne/cc-pitanja.shtml
i još malo dužePoslao: KaKaV NeReD
dakle ja kada ću umirat zvati ču ove iz HTja da odu po smrt. ako budu brzi ko za aktivaciju GPRS-a poživjet ću još stotinjak godina.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma nije mu ni aktiviran gprs!mislio sam da se to automatski radi.pogledao sam ono na ht-ovim stranicama al nema za r600.jel vrijede postavke za koji drugi model?
ma vrijedi. uzmi neki ericsson i to je to
skinuo sam postavke za t65 i sve sam probao ubacit u njegov mob.jedino imam problema s IP adresom.on već ima ubačenu jednu adresu,al je kriva.ja ubacim novu al ju neće sejvat(vraća staru)!voc d prablm?
a gdje ima upisanu ip adresu u wap postavkama ili negdje drugdje.
neka napravi drugi wap profil i unese u njega sve te postavke
tu adresu već ima upisanu u wap postavkama.probao sam napravit novi profil i sve unesem al opet ne prima novu adresu.kad je kupio mob već je imao 2 postavke(za gsm i gprs),što je bezveze s obzirom da gprs u to vrijeme nije funkcionirao kod simpe.kaj misliš,jel to ima kakve veze?dal da izbriše i te postavke pa da proba sve iz početka?
pa to je najbolje jer čisto sumnjam da će koristiti još koji gprs ili wap
Bookmarks