"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ok... ja sad se pitam jel ja razumljivo hrvatski ovdje pišem?????
Ovdje se govori o ljetnoj opciji... ne mora ona svakome pasati niti će sad netko s tele2 i vipa prelaziti na t-mobile baš zbog toga. Ali meni koji već jesam sada na t-mobile i na flex 60 itekako odgovara ova opcija! Dakle sjedne se za stol i uzme kalkulator i radi se izračun.
Ja osobno da pojasnim imam tele2 i opciju 69 lipa prema svim mrežama a unutar tele2 plati prvu pa dalje pričaj besplatno...1000 minuta. To mi dovoljno. kada trebam nazvati vip ili tomato nazovem samo kratko i tu puno ne pričam. Tu je moja priča s tele2 gotova.
Prije bih s tele2 zvao t-mobile jer mi je bilo jeftinije pričati za 69 lipa/min nego 1.20 kn/min s t-mobile na t-mobile!
E sad je tu ljetna opcija...DAKLE, za uplaćenih 29 kn koje rađe onda dadem za t-mobile i imam 500 min unutar t-mobile više ne zovem s tele2 na t-mobile jer bih tih 29 kn potrošio na 42 minute razgovora prema t-mobile!!!!!!!!
Recimo sms koji sam prema t-mobile više slao sa tele2 gdje je 29 lipa a sa t-mobile je bio mi 0.35 lipa sada šaljem sa t-mobile po toj opciji po 6 lipa. Pošto imam dosta kontakta na 098 mjesečno nek je
100 poruka sada platim 6 kuna umjesto 29... dakle ušteda mi 23 kune koje se kompenzira na računu t-mobile za onu prvu minutu poziva + još imam 458 minuta prema t-mobile što nisam imao... i to mi sasvim dovoljno!!!
DAKLE, platim 50 kn manje bon za tele2 a to ode na t-mobile + više razgovora i sms-a + dobijem dobar mobitel za kunu.
Sasvim jednostavna računica i ovdje ne rješavam integrale i funkcije niti c++ programiranje nego jednostavan prikaz gdje ja pokazujem kako sam sebi uštedio pomoću ove opcije!
A vjerujem da ima i drugih takvih kojima to odgovara.
A isto šparam jer mi se opcije unlimited i opcija poruke nedaju uključivati zasebno!
A da ti sebi kupiš još i VIP karticu?! Pa ces jos vise uštedit!!!! Pa jel vidit ti šta rade ti opareteri ( Vip i Tmobile mislim )?? Pa najbolje je imati karticu od svakog operatera, pa cemo najjeftinije pričati! Ljudi, uzmite si Tele2 broj i tarifu Knockout.... Sa nekom opcijom i stvar riješena! :-)
ne kuzim sto bi radili, ruku na srce, najjeftinije je imat vise operatera ako razgovaras prema svim mrezama...
ja sam imala tele2 knockout 150 (0,49 prema svim mrezama), i dolazili su mi veci racuni nego sad na mrak tarifi..
zasto?
zato sto mi je 90% razgovora prema 098/099.. i jos dobijem 25mb za surfanje, i bodove pa si umanjim racun
mozda tele2 ima manje cijene razgovora, ali nije vipu i t-mobileu ni do koljena..
od samih bodova koje sakupljas, do npr prijevremnog raskida ugovora (na tele2 se mora platit cijela tarifa za svaki preostali mjesec)
i do opcija koje mozes aktivirat..
al naravno... tko voli, nek izvoli![]()
Da, T-mobile je u zadnje vrijeme ponudio dosta bolje cijene poziva i opcije nego prije. Tocno je, vecina tih pogodnosti odnosi se na pozive "unutar nreze" (slicno kao i kod VIP-a). Buduci je vecina ljudi na T-mobilu i VIp-u to i nije uvijek (pre)velik problem, ali cesto i je problem. Iealno bi bilo imati mob i tarifu poput knock-outa i zvati bilo koju mrezu unutar Hrvatske kad vi hocete i koga god hocete, a ne da vam operateri odredjuju s kim trebate pricati. A to se upravo dogadja nama u Hrvatskoj. Dobra stvar je (za operatere) sto je vecina ljudi tu cinjenicu prihvatila zdravo za gotovo i jednostavno uglavnom pricaju "unutar mreze". U praksi to znaci uglavnom unutar VIP-a ili unutar T-mobilea. Naravno, u tome im je puno "pomogao" i Tele-2, jer su, pogotovo u pocetku, imali izvanredno povoljne cijene razgovora, ali, po meni, napravili su niz gresaka u promociji svojih usluga (da ne spominjem te dosadne mafijase od kojih se vec svima dize kosa na glavi, i sl.) tako da ni s tako povoljnim cijenama nisu ozbiljnije ugrozili 2 glavna igraca...
Bookmarks