Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 36

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav,

= Citat = Izvorno postao milkman1 Pregledaj post
    Kamera je bolja. Baterija drži duže. Primjetio sam da se kod otvaranja nekog programa ničim iuzazvan prebaci u landscape, ali ima widget koji to sprječava.
    Prema onome što sam čitao - kamera je brža. Je li to ono na što misliš kad kažeš "bolja" ili je stvar i u tome da daje bolje fotke?

I ovo drugo me zanima - to da kreće u landscape ti radi uvijek ili onako, ponekad?

Je li netko pitao T-mobile što se dešava s našom garancijom ako instaliramo taj (službeni, ali u Mađarskoj) upgrade? Jer, poznavajući ih, oni neće nikad objaviti ovaj ROM kod nas. Ja sam ih bio pitao na helpdesku za onaj prvi upgrade, ali nikakve koristi od njih. Nitko ništa ne zna, svi se izvlače i samo prebacuju vrući krumpir nekome drugome ("nazovite servis", "javite se poslovnici gdje ste kupili mobitel", i tako ukrug)...

7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao puzz Pregledaj post
    ...
    Evo, odgovoriti ću sam sebi. Bio sam previše nestrpljiv da čekam odgovore pa sam si skinuo dotični Android 2.1 za Pulse.

I, ako još nekog zanima, stvar radi besprijekorno. Jedini problem je bio što se nakon apgrejda nije htio sam restartati pa sam mu morao izvaditi i staviti bateriju (tj. restartati ga na silu). Ali, to je ionako predviđeno kao mogući "problem". I drugi problem je što mi, prvi put nakon restarta, download aplikacija s marketa nije radio. Restartao sam i sve radi super.

Sve ostalo radi odlično i nisam imao nikakvih problema od jutros.

Forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Bodovi
    10.163
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.163, Nivo: 24
    Bodovi: 10.163, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, odgovoriti ću sam sebi. Bio sam previše nestrpljiv da čekam odgovore pa sam si skinuo dotični Android 2.1 za Pulse.

I, ako još nekog zanima, stvar radi besprijekorno. Jedini problem je bio što se nakon apgrejda nije htio sam restartati pa sam mu morao izvaditi i staviti bateriju (tj. restartati ga na silu). Ali, to je ionako predviđeno kao mogući "problem". I drugi problem je što mi, prvi put nakon restarta, download aplikacija s marketa nije radio. Restartao sam i sve radi super.

Sve ostalo radi odlično i nisam imao nikakvih problema od jutros.
    Nisam pratio forum pa nisam stigao odgovoriti. I ja sam morao izvaditi bateriju za restart. Jamstvo: nisu ni druge podružnice T-mobila na visini zadatka: čitam da ni nizozemska ni britanska nemaju pojima, pri čemu je britanski T-mobile ipak svojedobno ponudio "December update" za kojeg naši nisu niti čuli. Što se tiče jamstva, po mojem se ne gubi jer se radi o službenoj nadogradnji T-Mobila. Imao sam svojedobno neku Nokiju koju sam aktualizirao s novim službenim softom, a onda se dogodio mehanički kvar (nevezan uz soft) u garantnom roku. Mobis je uzeo uređaj na popravak bez problema, a kad su ga vratili, stavili su još noviji soft gore. Isti princip bi trebao vrijediti i za Pulse, ali samo ako se radi o službenom softu T-mobila. Pretpostavljam ako si brilakaš mob nekim skuhanim romom da jamstva više nema.

7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao milkman1 Pregledaj post
    Što se tiče jamstva, po mojem se ne gubi jer se radi o službenoj nadogradnji T-Mobila. Imao sam svojedobno neku Nokiju koju sam aktualizirao s novim službenim softom, a onda se dogodio mehanički kvar (nevezan uz soft) u garantnom roku.
    ...a čuj...

Ja se nadam da mi garancija neće ni trebati, ali za svaki slučaj sam se raspitao. I službeni odgovor je da - gubimo garanciju ukoliko instaliramo bilo što što nije službeni upgrade hrvatskoj T-mobile-a.

E sad, to što ima suprotnih slučajeva samo dokazuje kako se ljudi ipak drže zdravog razuma.

7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zašto mi se dešava kad pokušam napraviditi update dobijem poruku UPDATE FAILED!!!

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.huaweidevice.com/worldwid...2037&treeId=37

evo ovdje i hrvatskog update-a 2.1

Pozdrav,

Prema onome što sam čitao - kamera je brža. Je li to ono na što misliš kad kažeš "bolja" ili je stvar i u tome da daje bolje fotke?

I ovo drugo me zanima - to da kreće u landscape ti radi uvijek ili onako, ponekad?

Je li netko pitao T-mobile što se dešava s našom garancijom ako instaliramo taj (službeni, ali u Mađarskoj) upgrade? Jer, poznavajući ih, oni neće nikad objaviti ovaj ROM kod nas. Ja sam ih bio pitao na helpdesku za onaj prvi upgrade, ali nikakve koristi od njih. Nitko ništa ne zna, svi se izvlače i samo prebacuju vrući krumpir nekome drugome ("nazovite servis", "javite se poslovnici gdje ste kupili mobitel", i tako ukrug)...

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2010
    Bodovi
    2.745
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.745, Nivo: 12
    Bodovi: 2.745, Nivo: 12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Skinuo sam taj hrvatski upedate, ali nije u zip fajlu. Kako se taj fajl instalira?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 10
    Posljednji post: 13-08-2010, 12:16
  2. HTC Magic vs. T-mobile Pulse
    By Bee in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 09-06-2010, 22:58
  3. [Pulse] problem s alarmom
    By perozdero in forum Android
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 23-02-2010, 11:36