Možeš li objasniti za što služi taj program, ili eventualno dati link za download tog programa, pa da ja pokušam instalirati na svoj Windows 7, pa ti možda mogu više reći. I o kojem se OS-u radi?
Molio bih pomoć. U ovome je problem:
Kad instaliram jedan cd-rom sa bibliotekom na svoje računalo, nemem problema, no problem se dogodi kad ugasim računalo i hoču opet otvoriti tu biblioteku nakon pokretanja otvori se početna stranica programa i pojavi se poruka "Sistemske datoteke programa Library nisu dostupne. Pokušajte ponovno instalirati program."
Inače taj progam na drugim računalima radi bez ikakvih problema. Ne znam što bih trebao napraviti i da li se to može ispraviti.
Molio bih ako netko može dati prijedlog što bih mogao napraviti.
Možeš li objasniti za što služi taj program, ili eventualno dati link za download tog programa, pa da ja pokušam instalirati na svoj Windows 7, pa ti možda mogu više reći. I o kojem se OS-u radi?
Uspio sam riješiti. Imam neki Advanced Sistem Care i on mi se pokretao kad i računalo te je bio namješten da pri podizanju napravi reda u računalu, a to je izgleda podrazumijevalo da sredi datoteke tog programa. Sad to ne radi i u redu je sada.
Bookmarks