- Prvo da pozdravim svu raju na ovom situ . Evo prvi mi je put da pisem temu na ovom site , jer mi treba pomoc , odnosno ako ko zna , trebaju mi neki programi za Nokiu ove klase .

- 1. Treba mi program ako kakav ima , za uredivanje slika , nemora to nesto biti posebno , ali da se preko njega mogu uredivati slike i efekti stavljati ili nesto slicno.

- 2. Slucajno ako ko zna program za upravljanje TV-om a da te ne treba da mobitel ima Infra crveno vec preko bluetootha.

- 3. Ako ko zna kakavu zanimljivu aplikaciju nevezano za ovo gore , da napise ali da je zanimljiva da se mogu zafrkavati sa rajom , poput onog bluetooth hacka.

- 4. Da pitam ima li slucajno kakav program za saznavanje onog sigurnosnog koda , posto sam ga zaboravio.

- 5. I ako imate kakavih stranica , odnosno ako vi imate kakavih ili znate gdje se nalaze oni ko flash walperi ili flash npr: sto ima na stranicu www.mobile9.com , imate ona kategorija sa strane Flash e nesto poput onoga mi treba ako znate gdje ima . Nokia 3600 slide Flash

- ETO NA KRAJU BI SE ZELIO ZAHVALITI SVIMA , KO POMOGNE OKO OVE TEME I ONIH APLIKACIJA . HVALA VAM SVIMA . NADAM SE DA NECETE POGRESNO SHVATITI TEMU . HVALA JOS JEDNOM