Ako piše kako si naveo da svaki novi max adsl korisnik dobiva 2mjeseca flat za 49lipa onda nema veze koji paket uzmeš. Prva dva mjeseca si na flatu po 0,49kn, nakon toga si na paketu koji si uzeo.
Ovak ,gledo sam cjenik adsla,i ja bi uzo adsl 15gb uz ugovornu obvezu(jeftinije izade) 12mjeseci.Znaci oko 128kn mjesecno,No u cjeniku pise da svaki novi max adsl korisnik dobiva 2mjeseca flat za 49lipa.sad jel to vrijedi ako uzmem flat,ili dobivam flat 2mjeseca ako uzmem 15gb?i dali ja kao novi korisnik placam onda prva 2mj 0,49kn promet i oko 80kn brzinu,a kasnije sve normalno ili kako,daj hitno odgovor.hvala
Ako piše kako si naveo da svaki novi max adsl korisnik dobiva 2mjeseca flat za 49lipa onda nema veze koji paket uzmeš. Prva dva mjeseca si na flatu po 0,49kn, nakon toga si na paketu koji si uzeo.
Eo pogledaj http://www.t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/int_adsl.asp
Jos mi javite za placanje,jel onda plaCam 49lipa prva dva mjeseca paket,a brzinu 80kn?ili kako?
Ne znam, mislim da brzinu moraš plaćat.
Najbolje da nazoveš službu za korisnike i pitaš. Broj je 0800-9000
Ok,al sad mi jos nesto nije jasno?jel adsl moguce uzet na 12mjeseci,ili svaka ponuda je na 24mjeseca..,nesto prOucavam vidim ovo se moze uzet na 12mj ovo drugo na 24,sad nekuzim to?ko zna ista?
Bookmarks