E, to sa paljenjem muzike se i meni dešava- ali sam mislio da sam nešto krivo stiskao
Ako smijem pitati- inače kod updateanja Androida (i sa 2.1 na 2.2 i na ovako "male" update) se brišu aplikacije ili ostaje sve isto?
Evo samo da javim da je u HK počeo novi soft upgrade (nije 2.2)
ja sam ga uspješno udpateo preko OTA
nova verzija kernela je, znam da su popravljeni bugovi (netočan alarm, paljenje muzike, u nekim slučajevima lošija kvaliteta razgovora i ostale sitnice), al ono što je najbitnije ovo je priprema za 2.2
uglavnom, pretpostavljam da će za par dana biti dostupno i za našu regiju
Edit:
stavio sam u ovu temu, pa ako neko želi flashati...
http://cafe.mobil.hr/threads/67272-M...096#post925096
Zadnji uredio pajo2 : 26-05-2010 u 14:21
E, to sa paljenjem muzike se i meni dešava- ali sam mislio da sam nešto krivo stiskao
Ako smijem pitati- inače kod updateanja Androida (i sa 2.1 na 2.2 i na ovako "male" update) se brišu aplikacije ili ostaje sve isto?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@OP
Krenuo sam sad provjerit jel možda dostupan taj update i meni i onda skužim da ja već imam taj prvi update. Piše mi isto kao i tebi: 2.1-update 1.
Ja update nisam radio, a budući da mi je isključeno automatsko update-anje on se nije sam updateao.
Očito je da sam ga dobio tako, a imam ga već preko 3 tjedna.
Tak da....mislim da ti taj update nije tako nov
Btw, kak se radi screenshot ekrana, tj, kak se zove app za to?
shootme se zove app, al moraš imati rootan mob za to...
ja sam još ranije flashao HK sbf, i zato sam dobio update preko OTA kod provjere
ovo što je danas izašlo je najnovije i verzija je 02.34.3 - pogledaj si u about phone, morao bi imati 02.31.0 (pod build number)
uvijek kod motorole updateovi prvo dolaze u aziju, nešto kasnije u ostatak svijeta, tako da je možda bolje pričekati da puste OTA update i za europu nego flashati HK soft, pa onda updateati (zbog garancije..)
Bookmarks