hm...znam...moram dobro razmislit prije investicije dali mi se to isplati, jer 6000 kn je dost novaca, toliko mi tjelo aparata dođe :-).
Hvala ti na savjetu...
čćšs, isti jarache! he!
hm...znam...moram dobro razmislit prije investicije dali mi se to isplati, jer 6000 kn je dost novaca, toliko mi tjelo aparata dođe :-).
Hvala ti na savjetu...
čćšs, isti jarache! he!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Ma...gle, svjestan sam toga da nije mala stvar pljunuti 700 - 1000 eura za podvodno kuciste (toliko naime kostaju kvalitetnija rijesenja za SLR sustave i to najcesce bez ikakve rasvjete, koja se dodatno placa). To je poprilican iznos i ono glavno sto bi svakome trebala biti nit vodilja pri kupnji ovako necega je...koliko ce doista eksploatirati to kuciste?
Da sam instruktor ronjenja koji je svaki dan u vudi i koji ga ima priliku svaki dan rabiti, ne bi razmisljao niti trenutka da investiram u takvo sto. Ako si godisnje tjedan dana na moru i onda bi se malo igrao podvodne fotografije, onda je ludost utuci toliku lovu u jedno ovakvo kuciste, pogotovo jer je ono odgovarajuce za najcesce samo jedan model tijela (ili par srodnih modela) tako da kupnjom novoga tijela (pogotovo ako se radi o razlicitom proizvodjacu, dolazi i kupnja novoga kucista, pod uvjetom da stari foto aparat ne mislis zadrzati samo za podvodnu fotku).![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks