Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Xperia Arc
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    9.809
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.809, Nivo: 23
    Bodovi: 9.809, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ovako; dućan u kojem se može isprobati fotoaparat je Tehnomax (u Splitu), ne znam kako je u drugim gradovima. Čovjek se čak sam ponudio jer je vidio da imam neke dvojbe između aparata. Sad me još nešto zanima, vidim da postoji i model sony dsc h55 koji je po specifikacijama dosta sličan ovom modelu HX5 samo što nema GPS, kompas (stvari koje mi definitivno nisu potrebne). Dakle, dvojba je između modela H55 i WX1. Nisam uspio skužiti jel koriste isti čip (BIONZ) i dali model H55 ima onu HandHeld Twilight opciju koja me oduševila kod WX1 (slike na netu) u uvjetima smanjenog osvjetljena bez blica. I zanima me može li u WX1 SDHC kartica pošto nju imam, novu od 8 GB 4.generacije? Hvala puno...
    ... pax in domus!!!

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao shanta Pregledaj post
    Dakle, dvojba je između modela H55 i WX1. Nisam uspio skužiti jel koriste isti čip (BIONZ) i dali model H55 ima onu HandHeld Twilight opciju koja me oduševila kod WX1 (slike na netu) u uvjetima smanjenog osvjetljena bez blica. I zanima me može li u WX1 SDHC kartica pošto nju imam, novu od 8 GB 4.generacije? Hvala puno...
    Tek sam sad uocio novi post u temi...sorry...

...sto se chipa tice Sony HX1 i H55 ne koriste isti chip...radi se o cipovima razlicitih dimenzija, razlicite razolucije i razlicitoga tipa.

HX1 opremljen je CMOS chipom vecih dimenzija i manje rezolucije od CCD chipa kojim je opremljen H55.

S obzirom na sample fotografije koje se daju naci na netu i s obzirom na specifikacije chipova, osobno uvijek bi se odlucio za onaj kojim je opremljen HX1 model, dakle HX1 to sto se mene tice ima zamjetnu prednost. Dodaj tome HDMI port, kvalitetniji video i bolji display...ja ne bi dvojio niti trenutka (ipak ovdje raspravljano o kompaktima).

Sto se SDHC kartice tice, koliko je meni poznato, sa karticom koju imas trebala bi raditi oba ova modela.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Savjet za kupnju - Sony(W270,W290,W380) ili Canon (Ixus)
    By Galandriel in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 30-03-2010, 21:06
  2. w380 flash
    By semir_86 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 11-09-2008, 15:12
  3. Panasonic FZ 50 ili Sony A200
    By startrek in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 27-08-2008, 16:29
  4. Sony Ericsson W380
    By Vepar in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 33
    Posljednji post: 30-06-2008, 12:54
  5. Panasonic DMC-FX01EG-K ili Sony DSC-W55?
    By newbie in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 05-06-2007, 20:14

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove