= Citat = Izvorno postao shanta Pregledaj post
Hvala ti na odgovoru. Sony mi se čini ipak bolji odabir, barem radi tog širokog kuta. Zoom ionako ne koristim prečesto, pa mi i ne znači previše. Inače, u dućanu su mi dopustili da slikam i s jednim i s drugim, i rezultati su poprilično jednaki. Izrada (kućišta) je bolja kod Panasonica dok je menu puno bolje riješen kod Sony-a. To su sad sve sitnice i detalji, ali sve u svemu (obzirom da sam koristio Sony) čini mi se da ću se ipak odlučiti za Sony. Problem je sad jedino taj što sam vidio i model WX1 i HX5V (koji su i nešto skuplji) pa više definitivno ne znam za što da se odlučim... :-)
Napisi i u kojemu se to ducanu moze pregledati aparat sa baterijom unutra, proci kroz menu - e i okinuti koju fotku...

...mislim da bi to mnogima koristilo.

Sto se tice skupljih modela...WX1 je prilicno hvaljen. Imao sam ga priliku isprobati, na prakratak period da bi donio neke jace zakljucke, ali mogu reci da ono sto sam vidio nije daleko od recenzija u kojima je model poprilicno uspio. Takodjer i ako malo prekopas net vezano uz ovaj model...tesko je naci nekoga tko je kupio i na kraju ostao nezadovoljan.