definitivno iphone nad LG-em,bolji za multimediju,internet(surfanje)...
Pozdrav ekipa, evo i ja sam se odlučio na kupovinu nekog od touchscreen mobilnih telefona. Sad se malo lomim oko izbora: LG Arena KM900 ili IPhone 3G. Moram priznati da mi je teško nabaviti IPhone 2G, a da je otključan za sve mreže (ili pak VIP) dok je situacija sa LG Arenom nešto bolja po tom pitanju.
Pa me zanima, u slučaju da se odlučim na LG Arenu, što zapravo gubim usporedno s IPhoneom 3G? Tu pretežno mislim na kvaitetu touchscreena, multimedija (igre, video i slike) te ostale stvari.
Gledao sam razne usporedbe i reviewe ali ipak mislim da moram prije zadnje odluke čuti što misle ovak iz prve ruke domaći ljudi.
Pošto se ne razumijem najbolje u novije generacije mobitela, možda i vi imate nekakvu preporuku sličnu IPhoneu? Ipak, samo je jedini preduvjet crna boja/touchscreen.
Eto toliko, hvala.
Zadnji uredio ReiKo : 20-05-2010 u 22:16
definitivno iphone nad LG-em,bolji za multimediju,internet(surfanje)...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
iPhone je u svim segmentima bolji mobitel.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 21-05-2010 u 01:06
Po cemu je tocno bolji? LG Arena ima vecu rezoluciju, 5mpx kameru, npr. i moze snimati video? Onak poneki arugment ako moze bio bih zahvalan
thx.
ovo sto si ti dao su argumenti za fotoaparat, a ne mobitel. nisam bas dobro shvatio, kupujes fotic ili mobitel?
"Pa me zanima, u slučaju da se odlučim na LG Arenu, što zapravo gubim usporedno s IPhoneom 3G? Tu pretežno mislim na kvaitetu touchscreena, multimedija (igre, video i slike) te ostale stvari." Gubis sve to, brdo aplikacija, najbolji mp3 player na trzistu, veci ekran sasvim pristojne rezolucuje, koji je btw puno bolji na suncu nego arena (arena je uzasna kad je direkt na suncu).
Kupujem mobitel naravno, no ovo sam samo dao za primjer je jer fotić sastavni dio mobitela i ako je bolji naravano da je to jedna vesta "prednosti" nad drugim modelom.
ako imaš priliku ,,uzmi malo oba mobitela u ruku i sve će ti biti jasno,,,iphone je neuporedivo bolji...s arenom gubiš mnogo u odnosu na iphone
volim se gibat...
i arena se voli smrznuti......
iphone pobjedjuje
Bookmarks