Vrlo jednostavno: tražim program koji bi instalirao na komp i koji ne bi dao onda tom kompu da koristi veću brzinu od one koju ja odredim.. I po mogućnosti da ima autostartJel postoji tako nešto?
Da podignem malo sam svoju temu
Dakle budući da trenutno imam ograničen mjesečni promet (Vip mobile carnet 5GB), tražim program koji bi radio sljedeće:
- instalirao bih ga na burazov account i program bi se trebao sam pokretat pri startu
- ja mu odredim neki iznos MBa koliko može potrošit taj dan i da program nakon što se prođe taj limit više ne dopušta nikakvo spajanje programa na internet do sljedećeg dana
- bilo bi korisno kad bi se mogao zaštiti nekim passwordom tako da ne može bilo tko promijenit postavke tog programa
Postoji li tako nešto?
Naime buraz bi mi se mogao zaigrati na youtubeu pa ne bih želio baš do kraja mjeseca vući se na 64kbps, a opet ne želim mu skroz spriječit da ide na internet nego bi mu stavio recimo 100 MB dnevno pa kad potroši da mu net jednostavno otkaže poslušnostNadam se da je netko smislio nešto slično dosad.
EDIT: koristim Windows 7, ali imam u dualbootu i Ubuntu tako da program može biti i za Ubuntu ako nema nešto takvo za Windowse![]()
Vrlo vjerojatno se stvar može izvest,samo je čupava i lako "hakirljiva" pa mi se čini da dogovor tu ispada najbolje riješenje.![]()
evo ga, kako ces doci do tog programa ostavljam tebi jer bi bilo protiv pravila foruma, ali to je upravo ono sto trazis. Naravno nemoj zaboraviti onemogucit bratu instalaciju/deinstalaciju programa na njegovom accountu i stavit lozinke na svoje accountove. Btw, 100MB na dan bratu znači da on dobiva više prometa od tebe mjesečno.
![]()
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
@Smuchac - brat mi neće pokušavat hakirat tako da stvar može biti i hakirljivaŠto se dogovora tiče, dogovorili smo se mi, međutim još je dijete pa je lakše napraviti ovako da ne može ništa zeznuti i zaigrati se previše
@FREAKed - hvala ti, budem proučio sutra to malo detaljnijeI znam ja da onda meni ostaje 70ak MB dnevno, no eto to samo pokazuje koliko sam dobar brat
(prava istina je da imam aktiviranu Noćnu opciju pa mi je taj ostatak dovoljan za prosurfat malo preko dana
)
EDIT: program radi baš točno što ja želim i ima još hrpu korisnih opcija, hvala još jednomJoš samo moram pronaći neki crack/serial.
Zadnji uredio Sniper : 09-09-2011 u 12:29
Bookmarks