= Citat = Izvorno postao hayleen3 Pregledaj post
@mobber - Vidljivo je deblji, to je sigurno, ali ne previše, zapravo mi se sviđa. A i nije baš da imam ogromne ruke, sumnjam da bi ti smetalo. Donji dio case-a ima plastiku (izgleda kao metal) koja je obložena s gumom s unutarnje strane i ta ista guma prekriva bočne tipke i utore, dobro smišljeno.

@GoGs - Kod kupnje otterbox-a dobiješ screen protector, no nisam ga stavila, baš zato što mi se činilo glupim stavljati screen protector uz takvo staklo... Nije mi se dosad ništa ogrebalo, nosim mob u pederuši i zna se dosta natuć dok je uz struk Na kakve crtice misliš? Staklo kad se pogleda uz odsjaj vide se "preljevi" tj. tako je proizvedeno...
ne ne, ti "preljevi" su ok. tako je staklo odliveno i polirano. to je rezultat poliranja i to je ok. tamo mora biti. no crtice baš kao kod običnih stakala. ogrebotine. doduše, sitne, ali vidljive. nisam vjerovao da mogu biti, ali očito jesu. ne znam gdje je mob bio držan, da li je bio u doticaju sa drugim oštrim staklom ili nečim, ali vidio sam na svoje oči ogrebotine na ekranu.

stavi protector ako ti ne smeta.