1000 kn platio... korišteni nekoliko mjeseci sa garancijom... međutim kako sam i reko, mijenjao bih to kučište i popravio tu kameru... al' koliko vidim nije moguće, šteta...
ali inače mob super radi, nisam nikakve zastoje zamijetio dosad, sve je ok osim tog vanjskog odnosno fizičkog izgleda.

imao sam onaj widget youtube, ali to mi je već bilo u mobitelu, i otišao u market i bila je još jedna aplikacija youtube, pisalo je samo update pa sam updateao i sad većinu videao koje hoću pogledat preko youtubea ne mogu gledat, javlja mi se neki problem...
gdje da uključim opciju za isporuku poruke? ne mogu naći...

imam neku aplikaciju koju sam instalirao vizBattery i zanima me kaj znači ono kad idem u detalje, piše: Time since boot: 108:32:34...

već se 2 tjedna učim na svim ovim stvarima, grrr što je zamorno, užas... neke stvari su mi donekle jasne,neke ne, tako da sorry na ovim silnim i možda (pre)glupim pitanjima koje postavljam...
jednostavno, nisam nikad koristio ovakav mob niti ovaj OS, sve prvi put pa tako i ovaj proizvođač... na prvi pogled i ostale performanse koje nudi mob mi je presavršen