Ovo mi je zanimljiva tema pa ću i ja iznjeti svoje mišljenje.Imao sam SE K800 i bio prezadovljan,pa sam kupio SE C905 koji me razočarao...jedino kaj je valjalo na tom mobu je kamera.Eto pošto sam njega prodao kupujem novi telefon i spreman sam dati puno para i sad ni sam neznam kaj da kupimVeć 2 dana razbijam glavu dal da uzmem SE Satio, X10 ili Htc HD2 ...pogledao sam već more testova,videa i neznam čega....konkretno mi se najviše svidio Satio napočetku al kad sam pročitao koje sve bugove ima od njega sam odustao....neznam ni sam kaj da kupim....mislim da ću uzeti X10 iz tog razloga šta ima bolju kameru a meni je kamera najbitnija na telefonu jer idem dosta po terenu a za sobom mi se više ne vuče fotić jer sam već posijal dva komada i popušim masnu paru(da glup sam).
Kolka je prednost tih 12mpx kod Satia? Makar mi se i ova Milestone sviđa...

Već 2 dana razbijam glavu dal da uzmem SE Satio, X10 ili Htc HD2 ...pogledao sam već more testova,videa i neznam čega....konkretno mi se najviše svidio Satio napočetku al kad sam pročitao koje sve bugove ima od njega sam odustao....neznam ni sam kaj da kupim....mislim da ću uzeti X10 iz tog razloga šta ima bolju kameru a meni je kamera najbitnija na telefonu jer idem dosta po terenu a za sobom mi se više ne vuče fotić jer sam već posijal dva komada i popušim masnu paru(da glup sam).
Odgovori uz citat
Bookmarks