Milestone mi se sviđa zbog Androida, izgleda da je dobro (još se piše da će 2.2 donijeti veliko ubrzanje) krenuo u osvajanje tržišta. Tipkovnica mi nije toliko bitna, ali ako je već ima...
HD2 mi je prebolestan, mislim ekran je ogroman i predobro izgleda. Također ni WM 6.5 + Sense UI uopće ne izgledaju loše. Samo je malo veći mobitel, ali ni to mi nije problem.
Zanima me sljedeće- što bi bilo pametnije kupiti?
S obzirom na brojnost (i kvalitetu) aplikacija i trenutnu "korisnost" OS- a.
Android brzo raste i razvija se, ali WM hvale da je jako stabilan (mislim, kao Windows je iskusniji, bla... bla...) i ima puno više korisnih aplikacija (+ xda)...
WM7 mi nekako bezveze izgleda (), pa njega ne uzimam u obzir.
Znači, što bi bilo pametnije uzeti?
Meni ne treba ništa posebno...
Koristim par programa koji postoje na skoro svim OS- ovima (na ova dva postoje), malo muzike (oba imaju 3.5mm utor i sumnjam da bi primjetio neku razliku u zvuku ako uopće postoji), malo surfanja (i 3.7 je dosta velik ekran), ali najviše volim isprobavati neke programe/ igre i takve stvari.
Pošto sam ja dijete, volim i igre na mobitelu. Tu prednost valjda ima Milestone, pošto ima taj grafički procesor, ali opet ne znam je li to tolika prednost pošto HD2 ima GHz i 450 MB RAM...
Uglavnom, znam da ćemo još vidjeti kada izađe Froyo, ali ako netko može nepristrano usporediti ta dva mobitela u segmentu OS- a (jer, kao što sam napisao, sve ostalo o njima znam i dostatno mi je- i previše).
Još moram negdje isprobati HD2 kako ide u džep, pošto je dosta velik... U ponedjeljak nosim škare u T- mobile da precvikam onu žičicu![]()

), pa njega ne uzimam u obzir.
, volim i igre na mobitelu. Tu prednost valjda ima Milestone, pošto ima taj grafički procesor, ali opet ne znam je li to tolika prednost pošto HD2 ima GHz i 450 MB RAM...
).
Odgovori uz citat

Već 2 dana razbijam glavu dal da uzmem SE Satio, X10 ili Htc HD2 ...pogledao sam već more testova,videa i neznam čega....konkretno mi se najviše svidio Satio napočetku al kad sam pročitao koje sve bugove ima od njega sam odustao....neznam ni sam kaj da kupim....mislim da ću uzeti X10 iz tog razloga šta ima bolju kameru a meni je kamera najbitnija na telefonu jer idem dosta po terenu a za sobom mi se više ne vuče fotić jer sam već posijal dva komada i popušim masnu paru(da glup sam).

Bookmarks