zar bez tog loauncher pro se ne moze instalirati neka druga opcija za broj gomesceenova, nije mi po zelji nesto taj launcher
čini mi se da Milestone jede memoriju (ROM), osim što mi se kartica smanjila na 2GB bez da imam išta posebno, ostalo mi je svega 20-ak MB u telefonu -
kako da vidim što koliko pije u telefonu (a da nije ona blesava opcija iz Settingsa koja samo kaže koliko je preostalo memorije)?
zar bez tog loauncher pro se ne moze instalirati neka druga opcija za broj gomesceenova, nije mi po zelji nesto taj launcher
znaci treba mi aplikacija samo za broj homesceenova, nisda drugo da mi se mjenja na meniu samo to ocu ako moze ko pomoci
pardon mislio sam homescreenova
Ti nikad nisi čuo za edit? Ja i dalje ne razumijem tvoj problem. Broj homescreenova možeš mjenjat i sa stock Home-om. Odeš u postavke i namjestiš si kolko želiš. Možeš odabrat bilo koji neparan broj od 3 do 9 ak se ne varam. Meni je kod launchera bilo bezveze to što dodaje homescreenove samo s desne strane, ne podjednako s obje. Home app nema taj problem
Btw, zamjenio sam danas Milestone za HTC Legend. Legend je najljepši smartphone kojeg sam ikad držao u rukama, stvarno odlično izgleda. Mogu priznat da je dosta brži od Milestonea te mi se čini da je touch malčice bolji. Jedina stvar koja je puuuno lošija na Legendu je ekran. Em je dosta manji em je rezolucija duplo manja.
Ali dobro....prebolit ću s vremenom.
sta ti je to stock Home-om
Pa homescreen koji dobiješ sa mobitelom, stock android aplikacija - u mobitelu se zove samo Home. Pod settings -> display negdje moraš imat opciju za podešavanje broja homescreenova. Naravno, Home ti mora biti podešen kao defoltna homescreen aplikacija, ako imaš LouncherPro, onda mislim da ti to ništa neće značit.
nema u telefonnu te aplikacije na home, pod settings znam gdje bi treba biti da je nadjem al nema je, to sam objasnio na prosloj stranici, a kad instaliram launcherPro ima da se podesi al ne svidja mi se ta aplikacija sto mi promjeni meni, zato pitam za neku drugu aplikaciju samo da podesim sebi broja homesceenova nista drugo
Zar mi niko ne moze objasniti zbog cega u telefonu nema u settingsu da podesim broj homescreenova? Ili da kaze neku aplikaciju za to a da nije launcherPro
Probaj Home++
to je slicno kao i launcherPro, ne odgovara mi
motorola mileston verzija 2.0.1 i verzija 2.1, jel to jedno te isto
Nije, 2.1 je novija verzija androida
Da ja sam to i mislio da updatejem, samo nisam bas upoznat kako pa ako bi ko izdvojio vremena da mi malo objasni u detalje sta da uradim za tu verziju 2.1 bio bi mu bas zahvalan, i dal ce mi to usporiti mob. kad ga updatejem il da ne diram nista?
rijesio sam hvala
Nešto me zeza memorijska.
Standarno mi je nakon svakog odspajanja od kompjutera mobitel kao pregledavao memorijsku karticu da nema nekih grešaka.
Iako sam uvijek išao na Safetly remove... Treba li se još nešto raditi inače?
Uglavnom, odjednom mi je počeo opet to kao pregledavati- i nikako da dođe do kraja (prestane).
Negdje sat vremena je trajalo (a, prije toga nisam niti spajao mobitel na kompjuter) i onda sam ugasio mobitel.
Upalio, ista stvar.
Ugasio, maknuo karticu pa upalio.
Opet ugasio, stavio karticu, upalio i opet pregledava bez kraja.
Kada odem u npr. Music, kaže mi da je "SD card busy".
Mislio sam je i unmountati pa opet mountati, ali u opcijama mi je to onemogućeno (tj. mobitel uopće ne prepoznaje karticu- nema onog stanja memorije i zasivljena je opcija za unmount i formatiranje).
I, kada spojim na kompjuter- ne prepoznaje karticu.
Čitao sam da je jedini način formatiranje...Je li netko imao isti problem pa ga drugačije riješio?
Ako baš moram formatirati, bolje u NTFS ili FAT32? Imam običnu microSDHC od 8GB, mislim da se ta dobije s mobitelom.
Izgleda da ne preostaje ništa drugo...
Ako sve kopiram na kompjuter, formatiram i vratim- aplikacije bi trebale raditi bez ponovne instalacije?
Zadnji uredio georgy : 16-08-2010 u 07:52
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Imam jedan problemcic. Imam programcic APNdorid, mislim da se tako zove, i radio je besprijekorno, ali zadnjih par dana kad stisem da napravi data connection, ne dogadaj se nista, ne pojavljuje se ona ikonica na vrhu ekrana. Onda moram ugasiti i upaliti mob, i tad sve radi normalno. Ima li tkogod soluciju cemu je to tako?
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
to se i meni događalo, posebno na mjestima gdje je prijem signala lošiji pa nekad trebam čekati i do 5 minuta da se pojavi data
ja nisam imao s memorijskom ovakvih problema...
a ako formatiraš, obvezno formatiraj u fat32 formatu, i to ti nebi trebalo utjecati na aplikacije instalirane na mobu...
mali OT
uzeo sam milestone XT720, i mogu reći da je u par segmenata dosta bolji od milestonea...
kamera je fantastična, xenon stvarno čini razliku po mraku...
telefon radi osjetno brže, i nekako mi se čini da je i ekran bolji..tj boje su nekako izraženije, zvučnik je dosta glasniji (iako je na XT mono, za razliku od milestonea)
jedini minusi su što nažalost nema notification led, već svjetle one 4 kapacitivne tipke dole što i nije najsretnije jer se ne vidi baš uvijek..
edit:
tek sam sada skužio da u stvari ovaj XT ima mehanički shutter...fascinantna mi je ta motorola, uopće ne reklamiraju itekako bitne stvari![]()
Zadnji uredio pajo2 : 16-08-2010 u 12:24
Jel ko zna kakav programcic za glasovno biranje brojeva, instalirao sam voice search i ok. je za glasovno biranje stranica samo sto radi dok si konektovan na internetu e sad mi treba i voice za contakte
Riješio.
Backupirao (nije htio neke thumbnailove prebaciti), formatirao na kompjuteru i vratio podatke.
Sve najnormalnije radi. I aplikacije koje su imale podatke na kartici nisu imale nikakv problem.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da li se i vama desi da vam kasne sms-i?
Jedan sam trebao dobiti prije 12h, 2 oko 15h i jedan oko 17h, no sva 4 su stigla istovremeno u 18:37. Ovaj puta su moji sms-i cak prolazili, mogao sam slati, ali sam primao zakasnjeno. Jednom prije mi je stigao sms 2 dana kasnije nego sto je poslan.
Zna li netko rjesenje?
mislim da to nema previše veze s mobom, već više sa stanjem mreže u tom trenu...
jedino ako nema problema sa prijemom. a za to može biti problem software. susretao sam se sa time na motoroli v8. softverski bug.
pitao sam ljude malo i događa im se samo kad meni šalju... tako da pretpostavljam da je problem u meni...
prešao sam sa simpe na pretplatu pred 2 mjeseca ali sumnjam da to ima neki utjecaj u tome, prekasno je...
Bookmarks