Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 30 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 76 do 100 od 755

Hybrid View

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Primjetio sam da mi "preskače" zvuk u razgovoru.
    Netko me nazove, pričamo i počne mi svakih 5- 6 sekundi preskakati po jednu sekundu- kao da se ugasi mikrofon onoga s kim pričam (na samo sekundu).
    Ne znam je li netko imao sličnih problema?

Nekada mi zna opet biti normalno- tj. ne prekida.
    Mene se preko mobitela najnormalnije čuje.

Nemam nikakvu aplikaciju koja ima veze sa pozivima.
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    čini se da motorola i android imaju međusobno problema, barem što se mikrofona tiče. sa 2.1 su uspjeli drastično povećati kvalitetu razgovora, vidjet ćemo što će biti kad froyo izađe službeno za motorolu. nadam se da više neće biti problema.

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mogu li prebaciti nekako slike koje sam dobio u MMS- u na kopmpjuter?

EDIT: Skužio Možete pobrisati post.
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dakle standard. Spremi se attachment na SD i onda se spoji sa kompom, prebaci na SD access i skine sa SD kartice normalno na komp. Za one koji ne znaju.

Pravi forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jun 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav, interesuje me jel se na milestonu moze kako vidjeti sta ima na SIM kartici, posto su mi brojevi od proslog mobitela kad sam prebacivao sa telefona na karticu greskom prebacio dva puta citav imenik pa mi je na SIM kartici sve duplo ostalo

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ima aplikacija na marketu sigurno, potraži malo. ja sad točno ne znam.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    T-mobile Pulse
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zadnjih dana razmisljam da zamjenim Milestone za Desire. Primjetio sam usporenje u radu mobitela, a kad ga clockam na recimo 800mhz onda se u roku 5 minuta zagrije tako jako da ga jednostavno ne mogu vise drzat u ruci. To je naravno samo kad radim nesto s njim...clock ne utjece na zagrijavanje ako ga svake prestupne upalim. Gleo sam malo filmice na netu za Desire i stvarno je odlican mob. Stvarno leti. Rekao mi je frend da ce froyo biti zadnji update za milestone, nisam ispitao tocnost te informacije, ali ima mi smisla - ipak je hardverski dosta ispod najjacih androida na trzistu. Vise po ramima nego po procu.
    Prema onome sto sam vidio, sense me odusevio. Super je praktican, a i oku ugodan.
    Jedino razlog zasto jos imam Milestone je tipkovnica, da nema nje, bio bi proslost. Nadam se da cu se uspjet naviknut na virtualnu....ovo sad pisem sa milestoneom, sumnjam da cu mi se ikad takvi tekstovi dat pisat na virtualnoj tipkovnici.

Ste vi mislite? Jel se isplati prelazit ili trebam dat milestoneu jos jednu sansu?
    Jel ima netko od vas i desire i milestone? Kojemu bi dali prednosti?

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao duude88 Pregledaj post
    Zadnjih dana razmisljam da zamjenim Milestone za Desire...
    Imao oba, sad imam Desirea i već to nešto govori

Kratko i jasno, da desire ima qwerty bio bi savrsen, ali ako ti nije oglavu pisat ovakve postove na mobu, mijenjaj

Kad je portan goli 2.2 sa Nexusa, naravno išao sam ga probati, idući dan je bio 2.1. sa Sensom gore nazad... To ti isto nešto govori

I još jedan plus za Desirea su XDADevelopersi... Mileston još nema mogućnost upgradea na 2.2, zar ne? Ja na Desireu vrtim 2.2 sa Sensom i HD snimanjem

Plus, kompaktniji je, osjetno lakši, bolje leži u džepu i ima onu gadnu perla boju oko ekrana koja se mijenja od sive preko ljubičaste, roze....

Nadam se da sam pomogao

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbian Pregledaj post

Kratko i jasno, da desire ima qwerty bio bi savrsen, ali ako ti nije oglavu pisat ovakve postove na mobu, mijenjaj

Kad je portan goli 2.2 sa Nexusa, naravno išao sam ga probati, idući dan je bio 2.1. sa Sensom gore nazad... To ti isto nešto govori

I još jedan plus za Desirea su XDADevelopersi... Mileston još nema mogućnost upgradea na 2.2, zar ne? Ja na Desireu vrtim 2.2 sa Sensom i HD snimanjem

Plus, kompaktniji je, osjetno lakši, bolje leži u džepu i ima onu gadnu perla boju oko ekrana koja se mijenja od sive preko ljubičaste, roze....

Nadam se da sam pomogao
    nema ni desire mogućnost upgradea na 2.2, već taj rom koji je leakan nije službeni. motorola je službeno najavila update na 2.2

Froyo ne radi nikako na desireu koliko sam čitao, ima dosta bugova. To što je osjetno lakši s obzirom na motorolu govori samo da je izrađen od puno nekvalitetnijih materijala nego milestone koji je daleko čvršći i cijeli od metala.

I da. Nije Mileston, nego Milestone. (šala, naravno)

Hoću reći, ako mu se pruži prilika za zamjenu, neka mjenja. no radi nekoliko sitnica koje se javljaju samo kod njega... Ja to ne bi radio. Pogotovo jer uvijek možeš flashati sa drugom verzijom androida. Ubaciti drugi recovery i tako. Inače, milestone nije predviđen da se clocka, tako da ako nekome smeta što se grije, što onda uopće clockati? Koristite stock android kako je službeno i sve će raditi, kako je na kraju i predviđeno.

@xlr: živi bili pa vidjeli.
    Zadnji uredio GoGs : 12-07-2010 u 23:39

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    nema ni desire mogućnost upgradea na 2.2, već taj rom koji je leakan nije službeni. motorola je službeno najavila update na 2.2

Froyo ne radi nikako na desireu koliko sam čitao, ima dosta bugova. To što je osjetno lakši s obzirom na motorolu govori samo da je izrađen od puno nekvalitetnijih materijala nego milestone koji je daleko čvršći i cijeli od metala.
    Ok, nije službeni, ali radi savršeno u zadnja 2-3 dana otkad sam ga stavio i donosi dosta malih promjena koje čine razliku na tim high-end skupim uređajima Aj probaj stavit na milestonku froyo sada...

Ne znam ja gdje i što si čitao, al kažem, neslužbeni 2.2. sense mi otkako sam stavio radi besprijekorno

Ok, izrada milestonke je stvarno vrhunska i sviđa mi se taj metalni stil i dizajn, ali da je desire puno ne kvalitetniji, baš se i ne mogu složiti s time... dovoljno je kvalitetan štoviše, baš je fino gumiran i jako lijepo leži u ruci, osjeti se kvaliteta

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    T-mobile Pulse
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gogs, milestoneu fali malo snage kad nije clockan. Zadnjih par dana ga imam na defaultnom taktu zato jer se hoce zapalit kad ga clockam. Jedini nacin da ga clockanog stalno koristis je da se preselis u skandinaviju, ne vidim drugi nacin - postane prevruc za koristenje. Od kad sam poceo razmisljat o Desireu pokusavam sto vise koristit softversku tipknicu na milestoneu. Na portrait tipkovnici jednostavno ne mogu pisat, toliko grijesim da to nije istina. Landscape me tipkovnica cak iznenadila, moram priznat da cak brze pisem na njoj nego na hardverskoj, ali puno vise grijesim pa mi na kraju dodje ipak sporije nego ova hardverska. Naravno da se niti jedna softverska ne moze mjerit sa hardverskom, ali kad razlika nije velika,zasto ne?

Desire mogu dobit u tele2 za 1900kn ako produzim ugovor. Kako ne mislim mjenjat operatera, cini mi se kao dobar deal. Za milestone mogu ziher dobit kojih 2200-2300kn (imam cak dvije zamjenske baterije za njega). Onak, dobijem novi mob + 400kn, jeben deal.

Super je milestone, definitivno najbolji mob koji sam koristio do sada, ali kad sam skuzio da u biti skoro pa jednako brzo pisem na softverskoj tipkovnici, rekao sam "Desire it is"
    Mislim da je motorola ipak trebala malo brzi proc stavit u milestone. Evo dok ovo pisem slova se pokazuju sa ogromnim zakasnjenjem. To se dogadja samo kad tipkam u browseru, al se dogadja. Motrola je testne milestoneove slala clockane na 600mhz,ali je finalnu clockala na 550, mislim da je to bilo bas zbog tog zagrijavanja. Ne znam kako vasi bave, ali moj kad ga malo jace opteretim tokom vruceg dana hoce izdahnut.

Iskreno se nadam da me desire nece razocarat, promjenio sam 3 smartphonea u nepuna 2 mjeseca (bb bold, milestone i sad ce desire)

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbian Pregledaj post
    Govori da sam ja kupio Milestone, pa ti je ostao Desire

Imaš i xda podršku za Milestone (tj. više je za Droid, ali isto je sada).
    Meni se više dopada Milestone, nekako mi se čini čvršći- a ni tipkovnica nije na odmet.
    Na početku sam se malo bunio, tj. stiskao tipku do one koju sam htio- ali sada sam se naviknuo i jako brzo pišem. I još mi ne ide u glavu kako je tako tanak mobitel- a ima tipkovnicu i sve ostalo
    Jedino bi mi bio ljepši mobitel da je srebrno umjesto zlatnog ono sve. I mala primjedba, već mi se malo izlizalo "zlato" sa gumba za kameru.

Postoji ta razlika u procesoru, ali meni je ovo sasvim dovoljno.
    Sve je jako brzo i fluidno.
    Nedavno mi se nešto zeznulo pa se usporio- ali, reset je sve riješio.
    Još, ako će stvarno iskoristiti taj GPU u Froyo- u...

Usput, stalno pišem na hardwareskoj tipkovnici, jedino kada mi se ne da "otvarati" mobitel ili jednom rukom pišem.
    Nije nešto ta softwareska, ali zato sam stavio onu sa HTC- a i ta mi je dosta bolja.
    Zadnji uredio georgy : 13-07-2010 u 16:03

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja desire nikako ne bih uzimao baš zbog tipkovnice. a što se tiče OS-a... što će ti više i bolje od froya? još uz par updatea i slično... sumnjam da ću imati i potrebu prelaziti na nešto novo. do tada, vjerojatno ću već promjeniti i mobitel. tak da, ne vidim svrhu prebacivanja, pogotovo zbog te tipkovnice koja uveliko olakšava stvari. Odakle frendu da motorola neće podržavati sljedeće update poslije froya? motorolini flashevi su uvijek u prosjeku 100mb-a, što je dovoljno da se natoče u flash memoriju. a što se tiče instaliranja aplikacija, to je već riješeno sa instaliranjem na microSD, tako da ne vidim baš neku lošu stranu RAM-a na motoroli. procesor koji se da clockati do 1000MHz bez ikakvih nuspojava, plus gpu od 400MHz. misliš li da bi motorola to bezveze sklepala u milestone da ne misli kasnije iskoristiti potencijal toga?

Samo treba čekati. sa froyom se očekuje boost na milestoneu od nekoliko stotina posto. a iskreno, sa eclairom sam vrlo zadovoljan. ima sitnica koje me živciraju, nedoprcanost povezivanja wifijem, spoji se, pa ustvari nije spojen, pa ping ne prolazi a spojen je sa marketom... vjerujem da zato i izdaju sad već froyo, jer nema smisla popravljati bugove koji bi morali biti popravljeni sa froyom...

tako otprilike ja na to gledam.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odakle frendu da motorola neće podržavati sljedeće update poslije froya?
    Ne ulazim u pitanja o Milestoneu, samo da dodam nešto na ovo gore:
    Vjerojatno će 2.2 biti zadnji i konačni update za sve dosad izdane mobitele jer se 3.0 najavljuje (još uvijek na nivou glasina) za suppa-duppa tablete i high end gadgete/mobitele. Time bi se Android konačno zaokružio na v3.0 za high end, odnosno v2.2 za smartfone i "šire mase" recimo. Ova glasina i ima logike pošto bi ovime Google smanjio trenutnu fragmentaciju Androida na tržištu... I ja ih u tome podržavam.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2003
    Mobitel
    Galaxy S4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.690
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, i nakon više od dva mjeseca zajedničkog druženja, dojmovi o Milestoneu uglavnom pozitivni. Tipkovnica je i dalje zakon, ništa mi više nije problem pisati - pišem komotno mailove, gtalkam, messaging... Uglavnom, i ono malo mana što mob ima tipkovnica i više nego nadomješta. Baterija dovoljno traje, multitasking je zakon, kao i aplikacije sa android marketa. Ekran je i dalje prekrasan, a fotić je dostatan, iako bi mogao biti bolji. Jedino imam dojam da je zvuk (slušalice/mikrofon) nije baš na razini, ali moguće je da je riječ o mojim slušalicama ili MP3 fileovima.

Uglavnom, najveći problem je ako i kada ti mobitel padne na stopalo BOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Milestone definitivno ima moju preporuku, kada izađe Froyo može biti samo još bolje
    Use the Fork, because there is no Spoon.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, kamera je relativno loša na milestoneu. ali ipak mislim da je to do verzije androida i mislim da se kvaliteta može poboljšati sa novim softom. vidjet ćemo. što se tiče zvuka, meni je relativno ok, jedino baš nisam zadovoljan skroz kvalitetom poziva. ispravili su jeku i još neke stvari koje su se događale u prošloj verziji androida, i to drastično, ali još to nije to... bit će.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Zivlju" raspravu cu uvijek podrzati, pa makar i uz nesto agresivniji ton, pogotovo ako barem izgleda argumentirano...ali mislim da doista nema potrebe za vulgarnostima.

Stoga korisnike, pogotovo GoGs - a molim da nas postede istih u daljnjoj raspravi.

Unaprijed zahvaljujem.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    T-mobile Pulse
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mora da ja ocito imam neki losi build, ali meni milestone radi dosta sporo zadnje vrijeme. Jucer mi je za vrijeme surfanja dosao sms i trebalo je vise od 10 sekundi da se otvori messanging nakon klika da se otvori sms. Prebacivanje iz aplikacije u aplikacije nejde bas fluidno. Recimo i kad hocu nabrzinu scrollat u bwrowseru, scroll nije fluidan, nekako preskace.
    Milestone mi je super, ali dobio sam tu priliku i cini mi se ok. Oba uredjaja su jedni od najboljih androida na trzistu, cak i ako mi se desire ne svidi, vjerujem da cu ga opet dosta lako moc zamjenit za milestone ili neki drugi android.
    Promijenio sam jako puno mobitela zadnjih 2 godine, naucio sam se ne vezati za njih
    Mislio sam da ce milestone cak i potrajati, ipak sam za njega kupio zanjensku bateriju i dock...

Za desire to ne mislim kupovati, kako sam krenuo, bece niti on dugo trajati.

Ps: ovaj sam post napisao koristeci softversku landscape tipkovnicu,, ako niste probali koristit mislim da bi stvarno trebali, ja sam se ugodno iznenadio. Ima tu dosta gresaka, ali pise se dosta brzo. Ova hardverska tipkovica mi je sve manje i manje neki dealbraker. Zbog milestonea sam mislio da ce mi i svaki skjedeci mobitel morat imat hardversku tipkovnicu, ali sada....mislim da to nece ipak bit slucaj

Pozivam vas sve da isprobate softversku tipkovnicu i napisete ovdje svoje dozivljaje

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, pisem i ja sa milestonea... iskreno, mrzim softversku tipkovnicu jer imam prste ko cevape, nezgrapne, gadne, izgledaju ko da ih je poplava izbacila... hehehe

7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    T-mobile Pulse
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas sam napravio preorder desirea i tele2, zajebano ih je dosta dobit, rekao mi je lik da cu morat cekat bajvise do kraja sljedeceg tjedna. Izbenadila ih je potraznja za mobitelom. Rekao mi je ovaj da odu garant tri komada tjedno. To je dost respektabilan broj za relativno mali grad poput varazdina, ipak je Desire high end telefon. Ova softverska tipkovnica me ne prestavlja cuditi. Prvu sam recenicu ovog posta napisao koristeci hardversku, dok je sve ostalo pomou softverske. Ovo spoznanje mije definitino olaksalo prelazak na desire. Pitao me inacw frend hocu li sada napokon onda nabaviti iphone (do sada sam se uvijek vadio na tipkovnicu kao razlog zasto zaobilazim iphone) ali rekao sam mu da ipak ne, da cu ostat na androidu. Kad me pitao zasto, rekao sam veoma kratko "widgeti i notifikacije". Stvarno, nakon widgeta iphone os mi nekako izgleda zastarjelo. Vise prakticki ne mogu zamisliti koristenje mobiela bez whiteboard widgeta. Od kad ga imam nisam niti jednu jedinu stvar zabiravio napraviti

Nadam se da ne grijesim sto napustam milestone, ali, sve dok ostajem na androidu ne vidim kako mi moze biti lose

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nadam se da ne grijesim sto napustam milestone, ali, sve dok ostajem na androidu ne vidim kako mi moze biti lose
    ne napuštaj android

od onog šta sam ja vidio, milestone ima dosta bolji ekran od desirea..dok je vjerojatno fluidnost ipak na strani HTC-a...iako što se toga tiče, meni je trenutno OC na 800MHz, koristim launcherpro (kao zamjenu za home) i stvarno mob leti...tako da neznam zašto ti se događalo to usporavanje (možda je u nekim slučajevima dobro i resetirati mob svakih 3-4 dana..)

a što se grijanja tiče, to nema apsolutno nikakve veze sa overclockanjem, već sa 3G konekcijom...
    poznato je da se mob puno više grije kod 3G-a,a pošto milestone ima plastični pokrov na stražnjoj strani (pokraj kamere) ispod kojeg se i nalaze i antene te čip za 3G malo se više grije na tom mjestu

svatko ko je overclockao, il ga muči pregrijavanje skinite si neki temperature monitor sa marketa, i ako su temperature iznad 50ak stupnjeva možda bi bilo dobro otići do servisa s mobom
    (meni je na 1GHz bio otprilike na 45 stupnjeva, a tvotnički mobitelu ništa nebi trebalo biti i da radi na 80 stupnjeva)

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pajo2 Pregledaj post
    ne napuštaj android

od onog šta sam ja vidio, milestone ima dosta bolji ekran od desirea..dok je vjerojatno fluidnost ipak na strani HTC-a...iako što se toga tiče, meni je trenutno OC na 800MHz, koristim launcherpro (kao zamjenu za home) i stvarno mob leti...tako da neznam zašto ti se događalo to usporavanje (možda je u nekim slučajevima dobro i resetirati mob svakih 3-4 dana..)

a što se grijanja tiče, to nema apsolutno nikakve veze sa overclockanjem, već sa 3G konekcijom...
    poznato je da se mob puno više grije kod 3G-a,a pošto milestone ima plastični pokrov na stražnjoj strani (pokraj kamere) ispod kojeg se i nalaze i antene te čip za 3G malo se više grije na tom mjestu

svatko ko je overclockao, il ga muči pregrijavanje skinite si neki temperature monitor sa marketa, i ako su temperature iznad 50ak stupnjeva možda bi bilo dobro otići do servisa s mobom
    (meni je na 1GHz bio otprilike na 45 stupnjeva, a tvotnički mobitelu ništa nebi trebalo biti i da radi na 80 stupnjeva)
    a da li su baterije testirane do 80 stupnjeva? i do koje temperature se smiju baterije izlagati? jer, ako dižeš clock procesoru, zagrijavaš cijeli mobitel. a sastavni dio mobitela je i baterija, koja može itekako zanimljivo reagirati na visoke temperature.

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a da li su baterije testirane do 80 stupnjeva? i do koje temperature se smiju baterije izlagati? jer, ako dižeš clock procesoru, zagrijavaš cijeli mobitel. a sastavni dio mobitela je i baterija, koja može itekako zanimljivo reagirati na visoke temperature.
    li ion rade normalno i do 70 - 80°, ako pređeš preko njihove nazivne vrijednosti onda se aktivira zaštita i mob se resetira, i nemože upaliti dok ne padne temepratura

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pajo2 Pregledaj post
    li ion rade normalno i do 70 - 80°, ako pređeš preko njihove nazivne vrijednosti onda se aktivira zaštita i mob se resetira, i nemože upaliti dok ne padne temepratura
    znači, ipak se uređaj resetira? ako je tako, onda problema nema. to nisam znao.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas sam napravio preorder desirea i tele2, zajebano ih je dosta dobit, rekao mi je lik da cu morat cekat bajvise do kraja sljedeceg tjedna.
    Offtopic: Kompa, načekat ćeš se Ja sam ga danas dobio u Teletu, ali sam išao u Pazin (naravno, imao sam rezervacije na nekoliko mjesta). Ugl čitaj ako te zanima:
    http://cafe.mobil.hr/threads/68411-T...-tko-je-tu-lud
    Sretno!
    Keep calm and fastboot oem unlock.

+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 30 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [n900] korisnički dojmovi, slike, pitanja..
    By beetleman in forum Linux Maemo/MeeGo
    Odgovora: 460
    Posljednji post: 28-02-2012, 21:37
  2. Odgovora: 360
    Posljednji post: 28-02-2012, 19:24
  3. HTC TyTN II, iskustva, slike, pitanja
    By rospaya in forum Windows Mobile
    Odgovora: 355
    Posljednji post: 29-09-2010, 18:54
  4. [HTC Touch PRO]-test,iskustva, slike, pitanja
    By beetleman in forum Windows Mobile
    Odgovora: 34
    Posljednji post: 01-03-2009, 00:45
  5. HTC Touch HD slike, iskustva, pitanja...
    By beetleman in forum Windows Mobile
    Odgovora: 62
    Posljednji post: 21-12-2008, 11:37

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove