Znam da već ima nekoliko tema gdje se raspravlja o Milestone, ali mislim da mobitel zaslužuju baš temu sa općenitim dojmovima, pitanjima, itd (ako išta, za nove posjetitelje).
Specifikacije:
http://www.gsmarena.com/motorola_milestone-3001.php
Slika (uzeto iz topica "Moja recenzija" by SeriousG)
Ukoliko vam je ovo prva tema koju ste otvorili glede Milestonea, preporučam da pročitate i sljedeće teme:
Motorola Milestone došla ekskluzivno u VIP
Motorola Milestone pretjerano kratak život baterije
[Motorola Milestone] moja recenzija
Budući da mobitel koristim već oko 2 tjedna stekao sam već dosta dobru predodžbu o njemu pa da podijelim malo i vlastito iskustvo.
Prvo što ćete primjetiti kad ga uzmete u ruke je masa, mobitel je osjetno teži od većine drugih mobitela na tržištu. Milestone je cijeli od metala tako da je ovo za očekivati. Drugo što ćete primjetiti je fenomenalan ekran koji je stvarno vrh same današnje ponude. Pod direktnim suncem dosta je teško čitati, ali nije alarmantno.
Budući da pozitivne strane Milestonea već svi više manje znamo, ja ću samo navesti neke iritantne stvari koje sam do sada primjetio
Defoltne android aplikacije su sranje!
Istina da je na marketu hrpa apova za razno razne stvari, ali ne razumijem zašto stock aplikacije koje dolaze sa uređajem moraju biti tako jadne. Messaging app, media app, alarm clock su samo neke. Mobitel ne dolazi sa nikakvim predinstaliranim task managerom (a vjerujte, treba vam).
Nadam se da će Google to ispravit uskoro i malo popravit te stock aplikacije (ili barem umjesto njih stavit neke koje valjaju)
Milestone je vruć, ali ne na dobar način!
Ne znam jeste li vi ostali primjetili, ali se Milestone grije ko lud tijekom poziva. Nakon 5-10 minuta uho se počinje užasno znojit. Baterija sa nekih 30ak stupnjeva brzo skoči na 36-38 tijekom poziva. Vidio sam da se jako puno ljudi glede ovoga žali i na službenim motorola stranicama
Debilan problem koji se javlja tokom poziva
Desilo mi se već negdje 7-8 puta (danas dvaput u istom pozivu) da mi se tokom razgovora s nekim samo od sebe pritisne "Hold". Ne znam da li ja to nekako sa uhom stisnem ili se nekako drukčije to aktivira, ali je užasno iritantno kada jednostavno usred razgovora više nečujete drugu stranu i morate stisnut "unhold" da bi opet sve bilo ok.
Danas mi se po prvi put desilo i da mi jednostavno mikrofon prestane radit. Ja sam čuo drugu stranu ali čovjek na drugoj strani nije čuo mene. Nakon prekida poziva i rediala sve je bilo ok.
Ovo su trenutno moje najveće zamjerke Milestoneu. Da nebi stekli krivi dojam, usprkos svemu ovome, mobitel je GENIJALAN. Trenutno ga nebih mjenjao za ništa drugo na tržištu (većinom dijelom zbog toga što je ovo trenutno najbolji Android sa fizičkom tipkovnicom), ali i zbog izgleda koji mi je jednostavno genijalan. Znam da se vjerojatno većini ne sviđa, ali meni opako izgleda, puno bolje od Desirea, Legenda ili Nexusa (ne razumijem tu zapanjenost Nexusovim izgledom).
Ukoliko se razmišljate jeli da uzmete Milestone, ja vam od ga od srca preporučujem. Svaki mobitel ima mane, samo što neki ih neki vlasnici ne žele priznat![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks